Inloggen MijnONVZ

Zorgpolis

Bij ONVZ vinden we dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om een zorgpolis af te sluiten. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Uw wensen en eisen kunnen bijvoorbeeld heel anders zijn dan die van uw partner of kinderen. Om die reden bieden wij voor iedereen een persoonlijke zorgpolis. Dankzij het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan stelt u zelf een zorgpolis samen die helemaal bij u past. Ongeacht uw levensfase. U kunt kiezen uit de basisvariant zorg verzekering (zoals u weet is in Nederland de zorgverzekering verplicht), vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en het Privé Zorgpakket. U ziet het: van de verplichte basisverzekering tot uitgebreide zorg verzekeringen, u heeft bij ONVZ genoeg te kiezen.

Kies de zorgpolis die bij u past

Elke zorgpolis heeft een bepaalde premie. In het kort betekent een hogere premie dat u hogere vergoedingen mag verwachten. Uiteraard kiest u de zorgverzekering die het beste bij u past , want niemand betaalt graag te veel premie. U kunt zelf uw ideale zorgpolis samenstellen uit onze basisverzekering (de verplichte verzekering) en eventueel een van onze aanvullende zorgverzekeringen:

De beste kwaliteit voor elke zorgpolis

Welke zorgpolis u ook kiest, u kunt hoe dan ook rekenen op de beste kwaliteit . Wij doen er alles aan om u de beste zorgverzekeringen te bieden. Bovendien profiteert u van optimale keuzevrijheid bij het kiezen van uw zorgverlener of merk medicijnen. U kunt het bedrag dat u aan het vrijwillig zorgverzekering eigen risico voor de basisverzekering wilt betalen zelf kiezen. U kiest dan een bedrag van € 100, € 200, € 300, € 400 of € 500 per jaar bovenop de € 220 van het verplichte eigen risico. Bij ONVZ wordt u altijd snel geholpen. En als u nog vragen hebt, dan krijgt u als onderdeel van uw zorgverzekering 2012 advies en begeleiding van onze ZorgConsulent.

P.S. Verblijft u lange tijd in het buitenland? In dat geval hebben we ook een zorgverzekering buitenland voor u!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding