Inloggen MijnONVZ

Zorgpremie 2015

Iedere Nederlander is in principe verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Wilt u overstappen? Dan bent u op zoek naar een zorgverzekering die aansluit bij uw wensen en behoeften én met een aantrekkelijke zorgpremie. 2015 komt alweer dichterbij, en bij ONVZ vindt u alle relevante informatie om zorgverzekeringen te vergelijken. Ons uitgangspunt is voor al onze zorgverzekeringen: uitgebreide vergoedingen tegen een scherpe premie. En vrije artsenkeuze voor al onze verzekerden. Ook voor de mensen die onze goedkoopste zorgverzekering kiezen: de basisverzekering.

Zorgpremie 2015: basisverzekering met vrije artsenkeuze

De zorgpremie voor de basisverzekering wordt vastgesteld door de overheid, en is dus voor elke zorgverzekeraar gelijk. Het pakket van de basisverzekering vergoedt de meest noodzakelijke medische kosten. Dat is ook voor elke zorgverlener hetzelfde. Maar ONVZ biedt iets extra’s: de mogelijkheid om zelf uw arts en ziekenhuis te kiezen. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het in de praktijk vaak niet! Ook in 2015 blijft ONVZ voor dit principe van vrije artsenkeuze staan. Wij bieden u optimale keuzevrijheid bij het kiezen van een zorgverlener en merk medicijnen. En u kunt daarnaast ook altijd rekenen op de persoonlijke service van de ONVZ ZorgConsulent. Welke ONVZ Zorgverzekering u ook kiest.

Aanvullende zorgverzekering en zorgpremie 2015

De zorgpremie 2015 is slechts één criterium voor de keuze van uw nieuwe zorgverzekering. Onze tip: bepaal voor uzelf wat uw wensen en eisen zijn en vergelijk zorgverzekeringen op die punten. Zo kiest u altijd de beste zorgverzekering voor uw situatie. Met ons ONVZ Vrije Keuze Zorgplan stelt u zelf de beste zorgverzekering samen. Naast de basisverzekering kiest u uit zes aanvullende zorgverzekeringen, onze tandartsverzekering en ons Privé Zorgpakket. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Wilt u weten wat onze huidige premies zijn, bekijk dan onze voorwaarden en het overzicht met scherpe premies: premies zorgverzekering.

Zorgpremie 2015 berekenen

Uiteraard wilt u graag weten wat de ONVZ zorgpremie 2015 is, voor uzelf en voor uw eventuele gezinsleden. Met de premieberekening zorgverzekering kunt u eenvoudig de premie berekenen van uw basisverzekering en aanvullende zorgverzekering 2015. Hierin worden persoonlijke variabelen meegenomen, waaronder uw eventuele collectiviteitskorting op uw zorgpremie 2015, en uw vrijwillig eigen risico.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding