Inloggen MijnONVZ

Zorgverzekering

Bij elke zorg verzekering die wij u bieden, zorgen wij voor een aantal belangrijke pluspunten. Bij ONVZ vinden we namelijk dat u recht hebt op de hoogste kwaliteit, persoonlijke service én optimale keuzevrijheid. U kunt niet alleen kiezen uit de basisverzekering, zoals die voor iedereen in Nederland verplicht is, maar ook uit vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en het Privé Zorgpakket voor privacy en comfort bij ziekenhuisopnames. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Maar daar houdt uw optimale keuzevrijheid nog niet op.

U betaalt premie voor uw zorgverzekering, dus u bepaalt

Wanneer het gaat om zorg wilt u graag zelf de touwtjes in handen hebben. U weet zelf naar welke arts of specialist u wilt, naar welk ziekenhuis u wilt of welk merk medicijnen u wilt gebruiken. Daarom bieden wij u optimale keuze als u bij ons uw zorgverzekering 2012 afsluit.

Heeft u informatie nodig over bijvoorbeeld zorgverzekering eigen risico, het regelen van de second opinion of (wachtlijst)bemiddeling, dan krijgt u zorgbegeleiding van onze ZorgConsulent.

De premie en dekking van uw zorgverzekering

Uw concrete vragen over de zorgverzekering zijn soms terug te brengen tot twee stuks: wat kost het en wat wordt er vergoed? De premies en vergoedingen voor elke ONVZ zorgverzekering, inclusief de basisverzekering (één van de in principe verplichte verzekeringen) en de aanvullende zorgverzekeringen kunt u vergelijken in  dit premieoverzicht.

Overstappen naar een zorgverzekering van ONVZ

Wist u dat u kunt kiezen voor een aanvullende verzekering van ONVZ als uw basisverzekering bij een andere verzekeraar loopt? Op de aanvullende zorgverzekeringen betaalt u dan wel een toeslag en wij stellen u een aantal gezondheidsvragen om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt, maar het kan zeker de moeite waard zijn. Stap ook over naar een van onze zorgverzekering en maak gebruik van onze gratis Overstapservice. Wel zo handig!

P.S. Verblijft u lange tijd in het buitenland? Kies dan voor onze zorgverzekering buitenland.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding