Inloggen MijnONVZ

Zorgverzekering 2013

De zorgverzekering 2013 van ONVZ biedt u de hoogste kwaliteit, service én optimale keuzevrijheid. Wij begrijpen dat u uw eigen keuzes wilt maken. U bent de regisseur die bepaalt welke zorg het beste bij u past. Of dat nu gaat om een arts, specialist, ziekenhuis of medicijnen. Daarom bieden wij u optimale vrije keuze bij onze zorgverzekering 2013, of u nu voor de basisverzekering gaat of voor een aanvullende zorgverzekering. U kiest hoe dan ook voor kwaliteit en optimale keuzevrijheid.

Professioneel advies als onderdeel van de zorgverzekering 2013

Ook in 2013 staat onze zorgverzekering voor meer dan alleen vergoeding van uw zorgkosten. Als u advies nodig heeft over bijvoorbeeld het regelen van de second opinion of (wachtlijst)bemiddeling, dan staan we voor u klaar met persoonlijke ondersteuning. U krijgt zorgbegeleiding van onze ZorgConsulent. Al bijna tachtig jaar  is het ons doel om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. We vinden steeds nieuwe manieren om u nog beter te helpen.

ONVZ zorgverzekering 2013: vergoeding en premie

Naast de basisverzekering (een van de in principe verplichte verzekeringen) met verplicht en eventueel vrijwillig eigen risico biedt ONVZ u vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en het  Privé Zorgpakket voor privacy en comfort bij ziekenhuisopnames. Wilt u de premies inzien voor de ONVZ zorgverzekeringen 2013, dan kunt u daarvoor terecht bij dit premieoverzicht. Zelfs als u momenteel geen basisverzekering heeft bij ONVZ, dan kunt u ook kiezen voor één van onze aanvullende zorgverzekeringen. Op de aanvullende zorgverzekeringen betaalt u dan wel een toeslag en wij stellen u gezondheidsvragen om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Overstappen naar de ONVZ Zorgverzekering 2013?

U kunt elk (kalender)jaar overstappen naar ONVZ Zorgverzekeraar. Stapt u in 2012 over, dan gaat uw ONVZ Zorgverzekering in principe in per 1 januari 2013. Ook al is een zorgverzekering verplicht, wij maken het u graag gemakkelijk met onze gratis Overstapservice!

P.S. Verblijft u lange tijd in het buitenland? Dan is onze zorgverzekering buitenland iets voor u!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding