Inloggen MijnONVZ

Zorgverzekering 2014

Van alle zorgverzekeraars in Nederland heeft ONVZ de meeste tevreden klanten. Zij gaven ONVZ in 2014 een rapportcijfer van 8,4: het hoogste van heel Nederland. Daar zijn wij natuurlijk trots op. Maar die hoge tevredenheid heeft eigenlijk een heel eenvoudige reden. Want ONVZ biedt uitgebreide vergoedingen tegen een scherpe premie, én optimale keuzevrijheid voor al onze verzekerden. Ongeacht de afgesloten zorgverzekering, van de wettelijke basisverzekering tot ons Privé Zorgpakket: u kiest zelf uw ziekenhuis en behandelaar. Bovendien kunt u altijd rekenen op persoonlijke service van uw ONVZ ZorgConsulent. Dat was zo voor de Zorgverzekering 2014, maar in 2015 is dat uiteraard precies hetzelfde.

Zorgverzekering 2014: optimale keuzevrijheid

Vrije keuze betekent dat verzekerden zelf kunnen kiezen naar welk ziekenhuis ze gaan en door welke dokter ze zich laten behandelen. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is dat niet per se. In 2014 is in de politiek zelfs veel gesproken over het afschaffen van de vrije artsenkeuze. Voor ONVZ is die keuzevrijheid nooit in het geding geweest. ONVZ laat de belangrijkste zorgkeuzes graag aan haar verzekerden over. En ook voor 2015 garanderen wij alle ONVZ-verzekerden optimale vrijheid bij het kiezen van een zorgverlener en merk medicijnen. Als verzekerde van ONVZ bent u vrij om te bepalen waar en door wie u zich laat behandelen. Welke zorgverzekering u ook bij ons afsluit. Dat is zo voor de Zorgverzekering 2014, en dat blijft zo voor de Zorgverzekering 2015.

ONVZ basisverzekering en aanvullende zorgverzekering 2014

De inhoud en de zorgpremie voor de basisverzekering wordt elk jaar opnieuw vastgesteld door de overheid. De basisverzekering is voor elke zorgverzekeraar gelijk in dat deze de meest noodzakelijke medische kosten vergoedt. Maar dat betekent niet dat de verzekeraar daaraan niets mag toevoegen. Verzekerden van ONVZ krijgen bijvoorbeeld altijd persoonlijke service van de ONVZ ZorgConsulent. Dus ook als u de goedkoopste ONVZ zorgverzekering heeft, kunt u rekenen op onze uitstekende dienstverlening. Wilt u zich aanvullend verzekeren? Naast de basisverzekering kiest u bij ONVZ uit zes aanvullende zorgverzekeringen, onze tandartsverzekering en ons Privé Zorgpakket. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Premie zorgverzekering 2014

Wilt u weten wat onze huidige premies zijn, bekijk dan onze voorwaarden en het overzicht met scherpe premies: premies zorgverzekering. Met de premieberekening zorgverzekering kunt u eenvoudig de premie berekenen van uw basisverzekering en aanvullende verzekeringen. Hierin worden persoonlijke variabelen meegenomen, waaronder uw eventuele collectiviteitskorting op uw zorgpremie, en uw vrijwillig eigen risico. Ook de zorgpremie 2015 kunt u hier berekenen.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding