Inloggen MijnONVZ

Zorgverzekering 2015

ONVZ biedt uitgebreide vergoedingen tegen een scherpe premie. Maar ook persoonlijke service én optimale keuzevrijheid voor alle ONVZ-verzekerden. Ongeacht de afgesloten ONVZ Zorgverzekering, van de wettelijke basisverzekering tot ons Privé Zorgpakket: u kiest zelf uw ziekenhuis, behandelaar en merk medicijnen. Dat was zo voor de ONVZ Zorgverzekering 2014, en dat blijft zo voor de ONVZ Zorgverzekering 2015. Niet voor niets zijn van alle Nederlanders onze klanten het meest tevreden over hun zorgverzekeraar. Benieuwd wat overstappen voor u zou betekenen? Bekijk nu de voorwaarden en de zorgpremie 2015.

Zorgverzekering 2015: blijvend verzekerd van vrije artsenkeuze

De vrije artsenkeuze stond in 2014 stevig onder druk. Maar voor ONVZ is die keuzevrijheid nooit in het geding geweest. Bij ONVZ laten we de belangrijkste zorgkeuzes aan onze verzekerden over. De relatie tussen een arts en een patiënt is een heel persoonlijke, daar heeft de zorgverzekeraar niets in te zoeken. Ook voor de Zorgverzekering 2015 blijft ONVZ een restitutiepolis houden, waardoor u vrij bent en blijft om te bepalen waar en door wie ze zich laten behandelen. Dit in tegenstelling tot naturaverzekeraars die zorg selectief inkopen. Dat restitutieprincipe geldt voor elke zorgverzekering die u bij ons afsluit en geldt dus voor al onze klanten. Iedere ONVZ-verzekerde geniet zo van optimale keuzevrijheid.

ONVZ basisverzekering en aanvullende zorgverzekering 2015

In Nederland is iedereen minimaal verzekerd voor de meest noodzakelijke medische kosten. Dat gaat via de basisverzekering, waarvoor de inhoud en premie elk jaar opnieuw door de overheid worden vastgesteld. Dat premie en vergoedingen vaststaan, wil echter niet zeggen dat een verzekeraar niets kan toevoegen. Bij ONVZ is dat vrijheid en service: ook met de goedkoopste ONVZ Zorgverzekering 2015 kunt u rekenen op de uitstekende persoonlijke service van de ONVZ ZorgConsulent. En wilt u zich aanvullend verzekeren, dan kiest u uit zes aanvullende zorgverzekeringen, onze tandartsverzekeringen en ons Privé Zorgpakket precies de verzekeringen die voor u belangrijk zijn. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. 

Uw zorgverzekering 2015 bij de beste zorgverzekeraar

ONVZ is een non-profit zorgverzekeraar met 436 duizend verzekerden. Die verzekerden gaven ons als zorgverzekeraar in 2014 een tevredenheidscijfer van 8,4. Dat is een cijfer waar we trots op zijn, want het is het hoogste rapportcijfer van Nederland. En met de Zorgverzekering 2015 willen wij die titel graag prolongeren. ONVZ biedt daarom een totaalpakket aan zorgverzekeringen, waarbij alle verzekerden kunnen rekenen op vrije keuze en uitstekende service. ONVZ schrijft niemand iets voor en laat de belangrijkste zorgkeuzes aan de verzekerden over. Kiest u in 2015 ook voor de beste zorgverzekeraar?

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding