Inloggen MijnONVZ

Zorgverzekering 2017

De vrije artsenkeuze stond in 2014 stevig onder druk. Er was sprake van afschaffing van de restitutiepolis, oftewel: alle zorgverzekeraars zouden hun zorg selectief gaan inkopen. En patiënten zouden daarmee niet meer vrij zijn om te bepalen waar en door wie zij zich laten behandelen. Bij ONVZ vinden we dat een zorgverzekeraar niets te zoeken heeft in de persoonlijke relatie tussen arts en patiënt. In tegenstelling tot naturaverzekeraars willen we bij ONVZ de belangrijkste zorgkeuzes altijd aan onze verzekerden overlaten. Zij zijn en blijven vrij in de keuze van hun ziekenhuis, arts én merk medicijnen. Dat was zo in 2015, dat is ook zo in 2016, en dat blijft zo voor de Zorgverzekering 2017. Bij ONVZ bent en blijft u verzekerd van vrije keuze.

De ONVZ Zorgverzekering 2017

ONVZ biedt uitgebreide vergoedingen tegen een scherpe premie. Naast de wettelijke basisverzekering, waarvoor de inhoud en premie elk jaar opnieuw door de overheid worden vastgesteld,  kiest u uit onze aanvullende zorgverzekeringen, onze tandartsverzekeringen en ons Privé Zorgpakket precies de verzekeringen die bij u passen. Al onze zorgverzekeringen zijn op restitutiebasis en u kunt altijd rekenen op de uitstekende persoonlijke service van de ONVZ ZorgConsulent. Zo genieten alle ONVZ-verzekerden van dezelfde persoonlijke service én van optimale keuzevrijheid.

Uw Zorgverzekering 2017 bij de beste zorgverzekeraar van Nederland?

ONVZ is een non-profitzorgverzekeraar met ruim vierhonderdduizend verzekerden. In 2014 gaven deze ONVZ-verzekerden ons een tevredenheidscijfer van 8,4. Een cijfer waar we ongelofelijk blij mee zijn, want het was het hoogste rapportcijfer van alle verzekeraars in Nederland. Die titel van beste zorgverzekeraar willen we heel graag prolongeren. Dus doen we ons uiterste best om de Zorgverzekering 2016 net zo goed te maken als de Zorgverzekering 2015. En de Zorgverzekering 2016 daarna. Dat doen we met een totaalpakket aan zorgverzekeringen, blijvend vrije keuze op zorggebied, en uitstekende service. ONVZ schrijft niemand iets voor en laat de belangrijkste zorgkeuzes aan de verzekerden over. Kiest u ook voor de beste zorgverzekeraar?

Zorgverzekering 2017: overstappen naar ONVZ

Elk jaar heeft u de mogelijkheid om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Met de premieberekening zorgverzekering kunt u eenvoudig de premie berekenen van uw basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen. Hierin worden persoonlijke variabelen meegenomen, waaronder uw eventuele collectiviteitskorting op uw zorgpremie, en uw vrijwillig eigen risico. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Benieuwd wat overstappen naar ONVZ voor u zou betekenen? Bekijk dan nu onze polisvoorwaarden en lees meer over de zorgpremie 2017.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding