Inloggen MijnONVZ

Zorgverzekering verplicht

Voor iedereen in Nederland is in principe de zorgverzekering verplicht. Het is vastgelegd in de Zorgverzekeringswet dat u verzekerd moet zijn voor de betreffende kosten van eventuele zorg. Als u zich aan het oriënteren bent voor uw zorgverzekering 2013, dan wijzen wij u graag op de voordelen van ONVZ. Elk van onze zorgverzekeringen, zowel het basispakket zorgverzekering als elke aanvullende zorgverzekering, biedt u passende vergoedingen tegen een scherpe premie. Zo stelt u zelf uw eigen zorgverzekeringspakket samen.

Zorgverzekering verplicht, maar niet elke verzekering

Onze aanvullende zorgverzekeringen zijn geen verplichte verzekeringen. U kunt ze als extra zorgverzekeringen afsluiten naast uw basisverzekering. Bij de basisverzekering kunt u naast het verplichte zorgverzekering eigen risico ook nog kiezen voor een vrijwillig eigen risico . In ruil daarvoor betaalt u minder premie per maand. De vergoeding van de basisverzekering is in principe bij elke verzekeraar vergelijkbaar. ONVZ biedt u echter een groot voordeel ten opzichte van anderen en dat is optimale keuzevrijheid. Wij schrijven u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarin krijgt u optimale vrijheid. Bovendien bieden we u persoonlijke begeleiding en advies. Voor vragen over uw basispakket, aanvullende zorgverzekering of over een specifiek onderwerp als wachtlijstbemiddeling kunt u terecht bij de ZorgConsulent van ONVZ.

Overzicht van vergoedingen voor onze verplichte zorgverzekering

Als u kiest voor de basisverzekering van ONVZ, bent u voor de meest noodzakelijke zorgkostenverzekerd. Natuurlijk wilt u graag exact weten hoe het zit met de vergoedingen. Daarvoor hebben we een handig vergoedingsoverzicht opgesteld voor u, waarin de vergoedingen per kalenderjaar per verzekerde vermeld staan. Ook de polisvoorwaarden van de basisverzekering kunt u online inzien. Zo weet u waar u voor kiest.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding