Inloggen MijnONVZ

Zorgverzekeringen

Wanneer het gaat om een zorgverzekering, bieden we u bij ONVZ de topkwaliteit die u van ons gewend bent. Dat doen we al bijna 80 jaar. En nog steeds bieden we u zorgverzekeringen van topkwaliteit met uitstekende service én optimale keuzevrijheid. Ook al is een zorgverzekering verplicht, als u een van onze zorgverzekeringen kiest, kunt u kiezen wat het beste bij u past. Bij ONVZ staat uw eigen keuze voorop. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Dit is slechts een van de voordelen van onze zorgverzekeringen. Een ander voordeel: als u begeleiding nodig heeft voor de second opinion of (wachtlijst)bemiddeling, dan krijgt u persoonlijk advies van onze ZorgConsulent.

Volop keuze uit onze zorgverzekeringen

Bij ONVZ kunt u kiezen uit diverse soorten zorgverzekeringen. Naast de verplichte verzekeringen (de wettelijk verplichte basisverzekering) kunt u kiezen uit vijf verschillende aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en het Privé Zorgpakket. Zoals u weet, betekent een hogere premie dat u hogere vergoedingen mag verwachten  voor de kosten van de aan u verleende zorg. Op basis van uw zorgwensen en budget stelt u zelf  uw ideale zorgverzekering 2013 samen uit onze aanvullende zorgverzekeringen:

Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen stellen wij u gezondheidsvragen om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Bekijk het premieoverzicht om te zien wat u betaalt voor de verschillende zorgverzekeringen 2012.

Andere verzekeraar, toch onze aanvullende zorgverzekeringen

Wist u dat u ook  voor een van onze aanvullende zorgverzekeringen kunt kiezen als u op dit moment een basisverzekering heeft bij een andere verzekeraar? Voor de aanvullende zorgverzekeringen betaalt u dan wel een toeslag en bovendien stellen wij u gezondheidsvragen om te beoordelen of u hiervoor in aanmerking komt. Maak gebruik van onze gratis Overstapservice en stap ook over!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding