Inloggen MijnONVZ

Zorgverzekeringen 2012

Bij ONVZ werken we elk jaar aan het verbeteren van onze zorgverzekeringen. 2012 is wat dat betreft weer een goed jaar, want zoals altijd bieden we nu ook weer dienstverlening van topkwaliteit met uitstekende service én optimale keuzevrijheid. Wij  schrijven  u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarin krijgt u optimale vrijheid met onze zorgverzekeringen 2012. Ook al is het dan niet de goedkoopste zorgverzekering

Maak uw keuze uit onze zorgverzekeringen 2012

Hoe hoger de premie van uw zorgverzekering, hoe hoger zijn de vergoedingen die u mag verwachten voor de zorg die u nodig heeft. Kies op basis van uw zorgwensen en budget uit onze zorgverzekeringen. U stelt zelf uw ideale polis samen uit onze basisverzekering en eventueel een van onze aanvullende zorgverzekeringen 2012:

Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

In het premieoverzicht vindt u van al onze zorgverzekeringen 2012 de premies en vergoedingen. Zelfs als u op dit moment een basisverzekering heeft bij een andere verzekeraar, dan kunt u ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering 2013. Op de premie van deze aanvullende zorgverzekeringen betaalt u dan wel een toeslag en wij stellen u bij bepaalde aanvullende verzekeringen enkele gezondheidsvragen om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Zorgverzekeringen 2012: inclusief persoonlijk advies

Wilt u meer weten over uw zorgverzekering eigen risico, een second opinion of (wachtlijst)bemiddeling, dan krijgt u persoonlijk advies van onze ZorgConsulent. U ziet het: onze zorgverzekeringen 2012 zijn dus absoluut de moeite waard. Maak gebruik van onze gratis Overstapservice en stap ook over!

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding