Inloggen MijnONVZ

Nieuwe zorgverzekering

Bent u toe aan een nieuwe zorgverzekering? In Nederland is het voor iedereen verplicht om verzekerd te zijn. Daarom is het voor u fijn om te weten dat u bij ONVZ kunt rekenen op service van hoge kwaliteit, ongeacht het type verzekering dat u afsluit. Onze basisverzekering is voor veel mensen al voldoende, omdat deze de meest noodzakelijke medische kosten vergoedt. Van zorgverzekering overstappen is ook niet zo moeilijk als u een scherpe premie gaat betalen en bovendien verzekerd bent van uitgebreide vergoedingen. U kunt moeiteloos uw oude zorgverzekering opzeggen en een nieuwe zorgverzekering bij ONVZ aanvragen. Ook kunt u simpel, als u al klant bent bij ONVZ, uw bestaande zorgverzekering wijzigen in geval van een administratieve wijziging. We staan naast kwaliteit namelijk ook garant voor gemak en service.

Welke nieuwe zorgverzekering kiest u?

Een nieuwe zorgverzekering afsluiten is bij ONVZ in een handomdraai gebeurd. Daarmee kiest u voor een scherpe premie en voor zorg van hoge kwaliteit. Want u wilt natuurlijk dat alles goed geregeld wordt als u zorg nodig hebt. Daar kunt u op rekenen met uw nieuwe zorgverzekering van ONVZ. Bekijk online het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan en stel zelf uw nieuwe zorgverzekering samen. U heeft keuze uit de basisverzekering, vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. Bekijk ook ons overzicht met scherpe premies: premies zorgverzekering.

Aanvullende zorgverzekering nodig?

Uw nieuwe zorgverzekering kan naast de basisverzekering ook aangevuld worden met een passende aanvullende zorgverzekering. U kunt heel gemakkelijk de aanvullende zorgverzekering aanvragen die u op het lijf geschreven is. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.
Zo past uw nieuwe zorgverzekering helemaal bij uw specifieke zorgbehoefte. Inclusief optimale keuzevrijheid bij de keuze van uw zorgverlener en merk medicijnen. En met de uitstekende service en begeleiding van de ZorgConsulent van ONVZ. Kies ook voor onze kwaliteit: overstappen zorgverzekering!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding