Inloggen MijnONVZ

Opzeggen zorgverzekering

Als u een nieuwe zorgverzekering wilt aanvragen, dan zult u eerst bij uw huidige zorgverzekeraar op de knop ‘opzeggen zorgverzekering’ moeten drukken. Wilt u van uw huidige zorgverzekering overstappen naar ONVZ, dan kunt u rekenen op service en gemak en optimale keuzevrijheid, ongeacht het type verzekering dat u afsluit. Zelfs als u voor onze basisverzekering kiest met een scherpe premie. De basisverzekering vergoedt de meest noodzakelijke medische kosten. Voor veel mensen is de stap naar ‘opzeggen zorgverzekering’ niet zo groot meer als ze zien hoeveel ze ervoor terugkrijgen. Uw oude zorgverzekering opzeggen en een nieuwe zorgverzekering bij ONVZ afsluiten is extra gemakkelijk als u weet dat u niet alleen voor een scherpe premie kiest, maar ook voor hoge kwaliteit, optimale keuzevrijheid, gemak en service. Zelfs uw zorgverzekering wijzigen,  is eenvoudig als u eenmaal klant bent bij ONVZ.

Opzeggen zorgverzekering bij uw zorgverzekeraar of ONVZ

Wilt u een nieuwe zorgverzekering afsluiten bij ONVZ, dan kunt u online het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan bekijken en zelf uw zorgverzekering samenstellen. U heeft keuze uit de basisverzekering, vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. Bekijk ook ons overzicht met scherpe premies: premies zorgverzekering.

Opzeggen zorgverzekering bij ONVZ?

Zorg er dan voor dat uw schriftelijke opzegging uiterlijk 31 december bij ons binnen is. Opzeggen kan alleen schriftelijk met een ondertekende brief of via het contactformulier. Dus niet per telefoon of e-mail. De zorgverzekering eindigt dan per 1 januari van het nieuwe jaar.

Optimale keuzevrijheid, kwaliteit en service na opzeggen zorgverzekering

Wilt u een aanvullende zorgverzekering naast uw basisverzekering? U kunt elke zorgverzekering aanvragen die bij u past. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Na opzeggen zorgverzekering bij uw huidige zorgverzekeraar  krijgt u optimale keuzevrijheid, kwaliteit en service en begeleiding van de ZorgConsulent bij ONVZ.  Kies ook voor onze kwaliteit: overstappen zorgverzekering!

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding