Inloggen MijnONVZ

Zorgverzekering afsluiten

Iedereen in Nederland moet in principe een basis zorgverzekering afsluiten volgens de wet. ONVZ is een goede keuze als u van uw huidige zorgverzekering overstappen wilt omdat u niet tevreden bent. Wij bieden uitgebreide vergoedingen, ongeacht het type verzekering dat u afsluit. Bij een zorgverzekering afsluiten stelt u zichzelf de vraag of de basisverzekering met een lage premie voldoende is, of dat u ook nog een aanvullende zorgverzekering kiest. Hoe dan ook, wij bieden u een zo scherp mogelijke premie én optimale keuzevrijheid, service en gemak. Zijn er nog meer zaken waar u over nadenkt als u een zorgverzekering afsluiten wilt? Bijvoorbeeld dat uw oude zorgverzekering opzeggen en een nieuwe zorgverzekering bij ONVZ afsluiten heel gemakkelijk moet zijn? Daar zorgen wij voor. En als u al klant bent bij ONVZ, dan kunt u heel simpel uw zorgverzekering wijzigen. Daarnaast kunt u via MijnONVZ al uw persoonlijke verzekeringsgegevens bekijken of wijzigen. Kies ook voor ons!

Zorgverzekering afsluiten: zo werkt het

Een zorgverzekering aanvragen bij ONVZ is zeer eenvoudig. Met ons ONVZ Vrije Keuze Zorgplan kunt u zelf uw zorgverzekering samenstellen. De basisverzekering, vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket: keuze genoeg! Bent u op dit moment klant van ONVZ en wilt u een zorgverzekering afsluiten bij een andere verzekeraar? Uw schriftelijke opzegging moet dan uiterlijk 31 december bij ons binnen zijn. Opzeggen kan alleen met een ondertekende brief of via het contactformulier. De verzekering eindigt dan per 1 januari van het nieuwe jaar. U kunt meteen een nieuwe zorgverzekering afsluiten voor dat jaar.

Aanvullende zorgverzekering afsluiten

De basisverzekering is in principe voor iedereen verplicht. U kunt er zelf voor kiezen of u ook een aanvullende zorgverzekering afsluiten wilt. Uw zorgbehoefte is daarbij het uitgangspunt. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Bij ONVZ staat uw eigen keuze voorop. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarin krijgt u optimale vrijheid. En u krijgt uitstekende service en begeleiding van de ZorgConsulent van ONVZ. Kies ook voor ons: opzeggen zorgverzekering.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding