Inloggen MijnONVZ

Zorgverzekering overstappen

Natuurlijk is uw zorgverzekering u dierbaar, want u wilt verzekerd zijn van uitgebreide vergoedingen. In dat geval is het goed om te weten dat ONVZ u uitgebreide vergoedingen biedt als u van zorgverzekering overstappen wilt. U kunt direct uw bestaande zorgverzekering opzeggen en profiteren van alle voordelen van ONVZ. Het maakt niet uit of u alleen de basisverzekering kiest met een scherpe premie of daarnaast nog een aanvullende zorgverzekering. U krijgt altijd een zo scherp mogelijke premie én optimale keuze, service en gemak. Van zorgverzekering overstappen en een nieuwe zorgverzekering afsluiten is dan ook de moeite waard. Bent u al klant bij ONVZ, maar wilt u toch een nieuwe zorgverzekering voor volgend jaar? Dan kunt u heel simpel uw zorgverzekering wijzigen via MijnONVZ en al uw persoonlijke verzekeringsgegevens bekijken of wijzigen.

Van uw huidige zorgverzekering overstappen naar ONVZ

Een zorgverzekering aanvragen is bij ONVZ in een handomdraai gebeurd. Ons ONVZ Vrije Keuze Zorgplan is dé manier als u van uw bestaande zorgverzekering overstappen wilt en voor kwaliteit kiest. Maak uw keuze uit de basisverzekering, vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.
Wilt u van uw ONVZ zorgverzekering overstappen naar een andere verzekeraar? Uw schriftelijke opzegging moet dan uiterlijk 31 december bij ons binnen zijn. Opzeggen kan alleen met een ondertekende brief of via het contactformulier. De verzekering eindigt dan per 1 januari van het nieuwe jaar.

Van zorgverzekering overstappen voor keuzevrijheid

Bij zowel de basisverzekering als elke aanvullende zorgverzekering krijgt u bij ONVZ altijd optimale keuzevrijheid. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet kopen. Daarnaast krijgt u uitstekende service en begeleiding van de ZorgConsulent van ONVZ. Ook naar onze zorgverzekering overstappen? Neem dan de eerste stap: opzeggen zorgverzekering.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding