Inloggen MijnONVZ

Beste zorgverzekering 2012

Iedere Nederlander is in principe verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Zoekt u naar de beste zorgverzekering 2012? Daar is geen eenvoudig antwoord op te geven, want iedereen kiest een zorgverzekering die aansluit bij zijn wensen en behoeften. Wij bieden geen speciale student zorgverzekering aan. Wij bieden liever voor iedereen een scherpe premie én uitgebreide vergoedingen. Ook voor de mensen die onze goedkoopste zorgverzekering kiezen, onze basisverzekering. De basisverzekering vergoedt de meest noodzakelijke medische kosten. Dat kan heel goed de beste zorgverzekering 2012 voor u zijn, als de vergoedingen voldoende zijn voor u.

Comfortabel: de beste zorgverzekering 2012

Onze tip: bepaal voor uzelf wat uw wensen en eisen zijn en kies daar uw nieuwe zorgverzekering bij. Zo merkt u vanzelf wat de beste zorgverzekering 2012 voor u is. Iedereen die bij ONVZ verzekerd is, kan altijd rekenen op de kwaliteit, de service en het gemak waar wij om bekend staan. U kiest dus altijd goed!

De beste zorgverzekering 2012 met aanvullingen

Naast ons basispakket kunt u nog kiezen voor een aanvullende zorgverzekering als u daar behoefte aan heeft. Maak uw keuze uit ons ONVZ Vrije Keuze Zorgplan en stel de beste zorgverzekering 2012 samen voor uw situatie uit een basisverzekering, vijf aanvullende zorgverzekeringen, een tandartsverzekering en een Privé Zorgpakket. Voor bepaalde aanvullende zorgverzekeringen vragen wij u gezondheidsvragen te beantwoorden om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.
Wij bieden u optimale keuzevrijheid bij het kiezen van een zorgverlener en merk medicijnen. Service krijgt u onder andere in de vorm van persoonlijke service van de ONVZ ZorgConsulent. Zo kiest u altijd de beste zorgverzekering voor uw situatie. Bekijk naast onze voorwaarden ook ons overzicht met scherpe premies: premies zorgverzekering.

Direct naar:

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding