Goed verzekerd via ONVZ-collectief ZP Zaken

Het ZP Zaken collectief

Met het ZP Zaken collectief van ONVZ heeft u de garantie dat u al binnen vijf dagen een diagnose krijgt en binnen 10 dagen een behandeling. Want we zorgen graag goed voor u, zeker als u ons nodig heeft.

Wat is het?

Het ZP Zaken collectief is een collectief speciaal voor zelfstandig professionals zoals freelancers en mensen met een eenmanszaak die maximale vrije keuze belangrijk vinden.  
Uw voordelen van het ZP Zaken collectief:

  • Snelste diagnose en behandeling met uw ZorgGarantie
  • Ruimste keuzevrijheid dokter en ziekenhuis
  • Maar liefst 9% korting op de basisverzekering en 12% op alle aanvullende verzekeringen
  • Ruimste vergoeding
  • Mantelzorgcoach ontzorgt u

Unieke ZorgGarantie

De ZorgGarantie van ONVZ is uniek in Nederland. Deze garantie houdt in dat u binnen vijf werkdagen een diagnose krijgt. En dat binnen tien werkdagen een behandeling start voor de meeste aandoeningen. Omdat we een zuivere restitutieverzekeraar zijn kunt u terecht bij álle ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra. En desnoods ondergaat u een behandeling in het buitenland als u daardoor weer sneller aan het werk bent. 

Mantelzorgcoach ontzorgt u

ONVZ helpt u gezond te zijn én te blijven. Krijgt u bijvoorbeeld te maken met de zorg voor een chronisch ziek persoon? Of bent u misschien al mantelzorger? Dan is het goed te weten dat ONVZ gecertificeerde Mantelzorgcoaches in dienst heeft die u deskundig ondersteunen bij al uw vragen over mantelzorg.

Zuivere restitutieverzekeraar: ruimste vergoeding

ONVZ Zorgverzekeraar is de enige zuivere restitutieverzekeraar. Dat betekent dat wij de ruimste vergoeding bieden. ’Gewone’ restitutieverzekeraars vergoeden meestal tot een bedrag dat zij contractueel met een zorgverlener hebben afgesproken. Het kan zijn dat u daardoor alsnog moet bijbetalen. Dit risico loopt u niet bij ONVZ.
Ruimste keuzevrijheid dokter en ziekenhuis
Bij ONVZ heeft u de ruimste vrijheid bij uw keuze van dokter of ziekenhuis. Het maakt namelijk niet uit of wij wel of niet een contract hebben met uw gekozen zorgverlener.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Bel ons op 030 639 6222. We zijn elke werkdag bereikbaar van 8.30 – 17.30 uur. Mailen kan ook als u dat liever wilt, naar mijnvraag@onvz.nl.

KPMG logo

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Za 09.00 - 13.00 uur

Meer informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding