Het ZZP Collectief

Met het ZZP Collectief van ONVZ heeft u de garantie dat u al binnen vijf dagen een diagnose krijgt en binnen 10 dagen een behandeling. Want we zorgen graag goed voor u, zeker als u ons nodig heeft.

Wat is het?

Het ZZP Collectief is een collectief speciaal voor zelfstandig ondernemers zoals freelancers en mensen met een eenmanszaak die maximale vrije keuze belangrijk vinden.  

Uw voordelen van het ZZP Collectief:

  • Snelste diagnose en behandeling met uw ZorgGarantie
  • Ruimste keuzevrijheid dokter en ziekenhuis
  • Maar liefst 8% korting op de basisverzekering en 10% op alle aanvullende verzekeringen
  • Ruimste vergoeding
  • Mantelzorgcoach ontzorgt u

Unieke ZorgGarantie

De ZorgGarantie van ONVZ is uniek in Nederland. Deze garantie houdt in dat u binnen vijf werkdagen een diagnose krijgt. En dat binnen tien werkdagen een behandeling start voor de meeste aandoeningen. Omdat we een zuivere restitutieverzekeraar zijn kunt u terecht bij álle ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra. En desnoods ondergaat u een behandeling in het buitenland als u daardoor weer sneller aan het werk bent. 

Mantelzorgcoach ontzorgt u

ONVZ helpt u gezond te zijn én te blijven. Krijgt u bijvoorbeeld te maken met de zorg voor een chronisch ziek persoon? Of bent u misschien al mantelzorger? Dan is het goed te weten dat ONVZ gecertificeerde Mantelzorgcoaches in dienst heeft die u deskundig ondersteunen bij al uw vragen over mantelzorg.

Zuivere restitutieverzekeraar: ruimste vergoeding

ONVZ Zorgverzekeraar is de enige zuivere restitutieverzekeraar. Dat betekent dat wij de ruimste vergoeding bieden. ’Gewone’ restitutieverzekeraars vergoeden meestal tot een bedrag dat zij contractueel met een zorgverlener hebben afgesproken. Het kan zijn dat u daardoor alsnog moet bijbetalen. Dit risico loopt u niet bij ONVZ.

Ruimste keuzevrijheid dokter en ziekenhuis

Bij ONVZ heeft u de ruimste vrijheid bij uw keuze van dokter of ziekenhuis. Het maakt namelijk niet uit of wij wel of niet een contract hebben met uw gekozen zorgverlener.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Bel ons op 030 639 6566. We zijn elke werkdag bereikbaar van 8.30 – 17.30 uur. Mailen kan ook als u dat liever wilt, naar vo@onvz.nl.

 

Heeft u vragen?

Tel 030 639 65 66

Ma-vrij08.30 - 17.30 uur

Meer informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding