U kunt bij ons terecht

Wij zijn er om u bij te staan

Bij ONVZ Zorgverzekeraar bent u meer dan een nummer. Wij ondersteunen u graag persoonlijk. Soms inhoudelijk, een andere keer met een extra steuntje in de rug. Betrokken en met hart voor de zaak.

Persoonlijke aandacht

Zo kunt u altijd terecht bij onze ZorgConsulent. De ONVZ ZorgConsulent helpt u persoonlijk verder met informatie over gezondheid, preventie, ziekte en zorg. Daarnaast kunt u bij de consulent terecht voor het regelen van verschillende zorgtaken en (wachtlijst)bemiddeling.

Bij ONVZ kunt u ook een persoonlijke ZorgConsulent krijgen: één adviseur voor al uw vragen. Zo hoeft u uw verhaal niet steeds opnieuw te doen. En dat is wel zo prettig. De persoonlijke ZorgConsulent is er speciaal voor uw vragen over borstkanker, dyslexie, prostaatkanker en voor algemene vragen over uw gezondheid. 

Zzp Zo Weer Fit voordeel

Niets is zo vervelend als door ziekte uw werkzaamheden niet kunnen voortzetten. Het is dan wel zo prettig als u zo snel mogelijk weet waar u aan toe bent en behandeld kunt worden als dat nodig is. Onze ZorgConsulenten kijken samen met u naar de beste oplossing. Als zzp’er heeft u recht op het Zo Weer Fit voordeel. Daarmee garandeert ONVZ dat er binnen vijf werkdagen een diagnose is gesteld of gestart kan worden met een behandeling.  Ook bemiddelt de ZorgConsulent bij kinderopvang, huishoudelijke hulp of taxivervoer. Afhankelijk van de polis die u kiest, wordt ook een deel van deze kosten vergoed.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 65 66

Ma-vrij08.30 - 17.30 uur

Meer informatie

LijfStijl

Beantwoord een aantal vragen over je "lijf" en je "leefstijl" en ontdek je LijfStijl score!


Doe de LijfStijl test

ZorgConsulent

Persoonlijk advies over gezondheid, behandelingen, preventie en zorg.

ZorgConsulent
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding