ZZP-voordelen

Korting

Als u een verzekering afsluit via het ZZP Collectief, kunt u gebruik maken van de volgende kortingen:

  • U ontvangt 8 procent korting op de basisverzekering en 10 procent op onze aanvullende pakketten. Bekijk zelf welk pakket het beste bij u past.
  • Als u ervoor kiest om uw premie jaarlijks te voldoen in plaats van maandelijks, ontvangt u bovendien 3 procent korting op uw premie.   
  • Kiest u voor een verhoogd eigen risico van € 875 dan verlaagt u daarmee uw premie nog eens met € 25 per maand. Deze optie is alleen verstandig als u het komende jaar weinig zorgkosten denkt te maken.

Online fysiotherapeut

Naast reguliere fysiotherapie biedt ONVZ in haar aanvullende pakketten ook vergoeding voor Online fysiotherapie. U kunt dan eenvoudig thuis of op uw werk behandeld worden via webcam, telefoon en internet. En dat is wel zo praktisch. Stel u heeft last van uw rug en u wordt daardoor beperkt in uw werk achter uw bureau. U neemt dan contact op met de online fysiotherapeut. De online fysiotherapeut beoordeelt samen met u wat uw klacht is. Met deze ervaren fysiotherapeut die aan onze kwaliteitseisen voldoet, stelt u een behandelplan op aan de hand van deze intake. U krijgt praktische tips en aanwijzingen. Ook wordt een persoonlijke pagina voor u aangemaakt met gerichte oefeningen die op video staan, waarmee u direct aan de slag kunt.  Onze Zorgconsulenten brengen u graag in contact met onze online fysiotherapeuten.

Zzp Zo Weer Fit voordeel

Niets is zo vervelend als door ziekte uw werkzaamheden niet kunnen voortzetten. Het is dan wel zo prettig als u zo snel mogelijk weet waar u aan toe bent en behandeld kunt worden als dat nodig is. Onze ZorgConsulenten kijken samen met u naar de beste oplossing. Als zzp’er heeft u recht op het Zo Weer Fit voordeel. Daarmee garandeert ONVZ dat er binnen vijf werkdagen een diagnose is gesteld of gestart kan worden met een behandeling.  Ook bemiddelt de ZorgConsulent bij kinderopvang, huishoudelijke hulp of taxivervoer. Afhankelijk van de polis die u kiest, wordt ook een deel van deze kosten vergoed.

Cursussen

ONVZ biedt al vergoeding vanaf het tweede aanvullende pakket voor cursussen en workshops ter ondersteuning van de mentale en fysieke gezondheid. Bijvoorbeeld een slaapcursus of een online programma van vijftien weken dat u kan helpen een gezond gewicht te bereiken. Bekijk ons complete cursusaanbod.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 65 66

Ma-vrij08.30 - 17.30 uur

Meer informatie

LijfStijl

Beantwoord een aantal vragen over je "lijf" en je "leefstijl" en ontdek je LijfStijl score!


Doe de LijfStijl test
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding