ZakelijkBereken premieEnglish

 • Eersteklas Zorgverzekering
 • Snel geholpen door ZorgConsulent
 • Klantwaardering 8,3

Kies voor de 
Eersteklas Zorgverzekering

SnelzorgG

Snelzorg

We helpen u doelgericht aan de zorg die u nodig heeft

UpgradeG

Bereken premie

Geheel vrijblijvend

Bereken de premie voor uw ideale pakket

WachtlijstbemiddelingG

Wachtlijstbemiddeling

Vaak kunnen we u aan een snellere behandeling helpen

Waarom ONVZ?

Iedereen wil gezond blijven. Maar als u toch zorg nodig heeft, biedt ONVZ u een eersteklas zorgverzekering. U wordt snel geholpen. Met uitstekende persoonlijke service en ruime dekkingen.

 • MogelijkhedenY

  Beste en snelste zorg

  Onze ZorgConsulenten doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen met de best mogelijke behandeling. Zij hebben contact met alle door ONVZ gecontracteerde zorgaanbieders in Nederland en weten dan ook waar u, bij deze aanbieders, zo snel mogelijk terecht kunt voor een door u gevraagde (eerste) behandeling of consult. Ook kunnen zij u helpen uit te zoeken welk ziekenhuis het best past bij welke behandeling. Zo streven we ernaar dat u zo snel en zo goed mogelijk wordt geholpen.

  Lees meer over onze aanpak
 • Persoonlijke-zorgconsulentY

  Persoonlijke ZorgConsulenten

  Bij ONVZ zijn we er voor u als u zorg nodig heeft. Daarbij heeft u de optimale vrijheid om zelf uw arts of ziekenhuis te kiezen. Wij begrijpen dat zo’n keuze niet altijd eenvoudig is. Daarom staan onze ZorgConsulenten klaar om te overleggen, bijvoorbeeld als u op een wachtlijst staat. Ze informeren u over preventie en zoeken uit waar u het snelst geholpen kunt worden. Bovendien ondersteunen zij mantelzorgers.

  Maak kennis met onze ZorgConsulenten
 • SnelzorgY

  Snelzorg

  De vraag naar zorg neemt toe en tegelijkertijd hebben we te maken met een groeiend tekort aan personeel. De zorgkosten stijgen en de wachtlijsten nemen toe. Daarom is ONVZ gestart met Snelzorg. Een initiatief waarbij we met zorgaanbieders in Nederland afspraken maken, zodat u daar sneller terecht kunt.

  Lees meer over Snelzorg
 • Ruime-vergoedingenY

  Ruimste dekking en uitbetaling

  Bij ONVZ bent u verzekerd van de best mogelijke zorg. Daarnaast kunt u binnen de aanvullende verzekeringen profiteren van een van de ruimste dekkingen van Nederland en snelle uitbetaling van declaraties. Bovendien krijgt u van onze ZorgConsulenten persoonlijke hulp en advies als u zorg nodig heeft. Dankzij uw Eersteklas Zorgverzekering weet u zeker dat alles goed geregeld is.

  Bekijk onze vergoedingen
 • Second-opinionY

  Second opinion

  Wij helpen u wanneer u twijfels heeft over de diagnose die uw huisarts, medisch specialist of andere zorgverlener met u heeft besproken. Maar ook bij vragen over een voorgestelde behandeling. Neem contact op met onze ZorgConsulenten, dan helpen zij u verder bij het aanvragen van een second opinion.

  Lees meer over een second opinion

Klanten waarderen
onze dienstverlening met een

8,3

Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2022.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Verzekeringen vergelijken?
Bekijk ons overzicht

Wat is voor u de beste zorgverzekering? Vergelijk onze aanvullende zorgverzekeringen met elkaar op basis van wat u zelf belangrijk vindt.

Naar vergoedingsoverzicht

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.