ZakelijkBereken premieEnglish

Wees vrij
om de zorg
te kiezen
die bij
je past

Premie-alert: schrijf je in

Benieuwd wat een zorgverzekering met buitengewoon veel vrijheid kost? Schrijf je in voor de premie-alert. Dan krijg je direct een e-mail als wij de premies voor 2021 bekendmaken. 

Inschrijven

De zorgverzekering met buitengewoon veel vrijheid

Net als jij gelooft ONVZ in vrijheid.
Vrijheid om je eigen keuzes te maken.
Vrijheid om te doen wat je wilt doen.

We zijn een vereniging van bescheiden omvang zonder winstoogmerk. Daardoor kunnen we jou een hoogwaardige zorgverzekering bieden met buitengewoon veel... Vrijheid. En de allerbeste persoonlijke service die alles voor je uit handen neemt.

Jij hoeft je dus geen zorgen te maken of alles goed geregeld is. En je krijgt wat we iedereen gunnen: zorg die past bij wie jij bent.

Ontdek onze basisverzekering

Ruimste dekking van Nederland

Bij ONVZ ben je verzekerd van buitengewoon veel vrijheid. Daarnaast profiteer je van de ruimste dekking van Nederland en snelle uitbetaling van declaraties. Bovendien krijg je van onze ZorgConsulenten persoonlijke hulp en advies als je zorg nodig hebt. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld wordt, mocht het nodig zijn.

Bij ONVZ krijg je altijd de vergoeding waar je recht op hebt, ongeacht naar welke dokter of welk ziekenhuis je gaat. Alleen bij ongecontracteerde zorgverleners in wijkverpleging en ggz hanteert ONVZ vanaf 1 januari 2021 maximale vergoedingen. Onze ZorgConsulenten helpen je graag om de zorg te vinden die bij je past.

Ontdek ONVZ

 • Je bent in de beste handen bij ONVZ

  Bij ONVZ ben je in de beste handen. Zo kun je altijd terecht bij onze ZorgConsulenten voor advies, ondersteuning of extra informatie. En twijfel je over een diagnose of voorgestelde behandeling? Dan ben je altijd vrij om een second opinion aan te vragen.

  Als je verzekerd bent bij ONVZ heb je toegang tot:
  • de beste passende zorg
  • expertise van de ZorgConsulent

 • Ook werkgevers krijgen buitengewoon veel vrijheid bij ONVZ

  Op zoek naar de beste zorgverzekering voor werknemers? Bij ONVZ hebben werknemers de vrijheid om zelf hun dokter en ziekenhuis te kiezen. Ook profiteren zij van ruime vergoedingen en kunnen zij terecht bij onze ZorgConsulenten. De ZorgConsulent Coach is een professional die werknemers kan helpen bij het maken van de juiste keuzes op zorggebied.

  Dé partner in mentale gezondheidszorg
  Naast fysiek en psychosociaal, is ONVZ dé partner voor werkgevers op het gebied van mentaal gezondheidsmanagement. ONVZ deelt graag haar kennis en inzichten om werkgevers te helpen bij het uitwerken van mentaal vitaliteitsbeleid. Daarnaast zijn er voor werkgevers binnen de collectieve zorgverzekering (extra) vergoedingen, services, diensten en een netwerk aan zorgproviders voor (preventieve) zorg & trainingen om medewerkers mentaal vitaal te houden. Hiermee kan een organisatie uitval voorkomen. Is een werknemer uitgevallen? Dan ondersteunt ONVZ bij het zorgtraject, zodat medewerkers weer snel inzetbaar zijn.

  Netwerk van premium zorgpartners
  Via ONVZ hebben werkgevers een groot netwerk van geselecteerde zorgverleners om direct mee samen te werken.

  Portaal met dashboard & zorgnetwerk
  Door dashboarding krijgen werkgevers inzicht in het zorggebruik binnen de organisatie. Op basis hiervan bepalen we samen op welke thema’s we preventieve zorg en trainingen kunnen aanbieden.

  Bekijk meer informatie voor werkgevers

Klanten waarderen
onze service met een

8,2

Zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek.

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Quote-110-px

Gewoon goed en overzichtelijk. Geen moeilijk gedoe, iets meer betalen is het waard.

Dit zegt R. de Jong uit Baarn over ONVZ

Heb je nog vragen?
We staan voor je klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.