ZakelijkBereken premieEnglish

 • Zeer ruime vergoedingen
 • Advies van ZorgConsulent
 • Klantwaardering 8,2

Werken bij keyaccount
Verzekerd bij ONVZ

Scherpe premie

keyaccount korting 10% basis en xyz% aanvullend

Zelf samenstellen

Maak uw eigen pakket en bereken direct de premie

Makkelijk en snel

Bereken premie

Vrije keuze

Met de meest uitgebreide vergoedingen van Nederland

Hoge korting voor ING-medewerkers

Als medewerker van ING krijgt u 10% korting op uw basisverzekering en 20% korting op uw aanvullende verzekering. Daarnaast kiest u altijd zelf uw arts of ziekenhuis. Dat vinden wij bij ONVZ vanzelfsprekend. Bereken uw premie

Waarom kiezen voor ONVZ?

 • Makkelijk online declareren

  Bij ONVZ declareert u uw zorgkosten snel en gemakkelijk online. Via mijn ONVZ of met de declaratie app. Uw vergoeding staat in de meeste gevallen binnen drie dagen op uw rekening.

 • ONVZ-klanten beoordelen ONVZ met een 8,3 voor dienstverlening

  Verzekerden van ONVZ hebben het meeste vertrouwen in hun zorgverzekeraar. Dat blijkt uit de KlantenMonitor Zorgverzekeringen, die elk jaar onder alle zorgverzekeraars wordt uitgevoerd. Verzekerden van ONVZ zijn zeer loyaal en hebben veel vertrouwen in hun zorgverzekeraar. Zij beoordelen ONVZ met een 8,3 voor dienstverlening.

  KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2017
 • Praktische hulp voor mantelzorgers

  Omdat u het als mantelzorger soms ook even niet meer weet staat de MantelzorgCoach van ONVZ voor u klaar. Hier kunt u terecht voor praktische vragen, zij helpen u met de wet en regelgeving of zijn gewoon een luisterend oor. En zit u er als mantelzorger even helemaal door heen? Dan helpen wij u om vervangende mantelzorg te regelen. Bel de MantelzorgCoach voor praktische tips en om te kijken of en op welke manier u voor vervangende hulp u in aanmerking komt.

 • Verkorten van wachttijden

  Moet u veel te lang wachten voor een behandeling? Neem dan contact op met de ONVZ zorgconsulenten. Zij kunnen u helpen uw wachttijd te verkorten door uit te zoeken of er eerder plek is in een ander ziekenhuis. In veel gevallen verkorten zij hiermee de wachttijd tot wel 90 procent.

  ONVZ Zorgconsulent
 • Hulp bij het voorkomen van een burnout

  U beoefent een zwaar beroep waar de werkdruk hoog is en er fysiek en mentaal veel van u wordt gevraagd. Wij begrijpen dat dit consequenties heeft voor uw werk en prive balans. Daarom bieden wij de online zelfhulp. Met praktische tips en oefeningen leert u werkstress aan te pakken en een burnout te voorkomen. 

 • Tandfit Preventief - verzekerd van een gezond gebit

  Met deze slimme tandverzekering kunt u onbeperkt naar de tandarts en mondhygiëniste én beschikt u dankzij de bijbehorende tandenborstel Philips Sonicare DiamondClean Smart over de nieuwste poetstechnologie. Deze helpt gaatjes voorkomen en houdt uw tandvlees gezond.

  Verzekerd van een gezond gebit
 • Gezond en makkelijk eten

  Toegang tot gezondheidsplatform food first. Met recepten en voedingstips.

 • Ruimste vergoedingen van Nederland

  De pakketten van ONVZ zijn het meest uitgebreid en bieden de ruimste vergoedingen van Nederland.

 • Stoppen met roken

  Wilt u stoppen met roken maar kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Kies dan voor een stoppen met roken cursus via ONVZ. Deze cursus valt onder de basisverzekering maar gaat, in tegenstelling tot alle andere zorgverzekeraars, bij ONVZ niet ten koste van uw eigen risico. Dit geldt ook voor de bijbehorende medicatie.

Klanten waarderen
onze service met een

8,2

Zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Klaar om te beginnen?

Stel uw zorgverzekering samen en bereken uw premie

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.