Heeft u vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden English

Lid van BoerenBusiness
Verzekerd bij ONVZ

Collectief voordeel BoerenBusiness

5% korting basisverzekering
15% korting aanvullende verzekering

Makkelijk en snel

Bereken premie

Vrije keuze, ruime dekkingen

Profiteer van de meest uitgebreide vergoedingen van Nederland

Hoge korting voor leden van BoerenBusiness

Bent u lid van BoerenBusiness? En heeft u een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers (Ondernemers-AOV) van De Goudse? Of bent u van plan dit product af te sluiten? Dan krijgt u nu 5% korting op uw basisverzekering en 15% korting op uw aanvullende verzekering bij ONVZ.

Daarnaast krijgt u het eerste jaar gratis toegang tot Its My Life. Op dit innovatieve gezondheidsplatform kunt u Fitcoins® verdienen door te bewegen of mee te doen aan sociale activiteiten. Met uw verdiende Fitcoins® kunt u bij Its My Life gezonde producten en diensten kopen.

Bereken uw premie

Waar staat ONVZ voor?

ONVZ ziet zichzelf niet alleen als zorgverzekeraar, maar wil ook een rol spelen in het verbeteren van de duurzame gezondheid van zijn verzekerden. Natuurlijk kunt u op ons rekenen als u ziek bent en zorg nodig heeft. Maar we zijn er ook voor als u gezond bent en dat wilt blijven.

Gezond leven en betere zorg

Bij ONVZ krijgt u verzekeringen gericht op preventie. Ook ondersteunen we initiatieven op het gebied van gezond leven en betere zorg. Verder bent u bij ONVZ verzekerd van vrije zorgkeuze. Daardoor krijgt u altijd de beste zorg, met de beste specialist die bij uw zorgvraag past. Uit onafhankelijk onderzoek van GfK blijkt dan ook dat ONVZ jaar in jaar uit hoog scoort op klanttevredenheid. Verzekerden hebben veel vertrouwen in ONVZ.

ONVZ is een vereniging zonder winstoogmerk. Dit betekent dat we eventuele winst direct investeren in het verbeteren van de zorg.

Waarom kiezen voor ONVZ?

 • Makkelijk online declareren

  Bij ONVZ declareert u uw zorgkosten snel en gemakkelijk online via MijnONVZ of met de ONVZ-app. Uw vergoeding staat in de meeste gevallen binnen drie dagen op uw rekening.

  Online declareren
 • ONVZ-klanten beoordelen ONVZ met een 8,2 voor dienstverlening

  Verzekerden van ONVZ hebben het meeste vertrouwen in hun zorgverzekeraar. Dat blijkt uit de KlantenMonitor Zorgverzekeringen die elk jaar onder alle zorgverzekeraars wordt uitgevoerd. Verzekerden van ONVZ zijn zeer loyaal en hebben veel vertrouwen in hun zorgverzekeraar.

  KlantenMonitor Zorgverzekeringen®
 • Praktische hulp voor mantelzorgers

  Omdat u het als mantelzorger soms ook even niet meer weet staat de MantelzorgCoach van ONVZ voor u klaar. Hier kunt u terecht voor praktische vragen, zij helpen u met de wet- en regelgeving of zijn gewoon een luisterend oor. En zit u er als mantelzorger even helemaal doorheen? Dan helpen wij u om vervangende mantelzorg te regelen. Bel de MantelzorgCoach voor praktische tips en om te kijken of en op welke manier u voor vervangende hulp in aanmerking komt.

  MantelzorgCoach
 • Verkorten van wachttijden

  Moet u veel te lang wachten voor een behandeling? Neem dan contact op met de ONVZ ZorgConsulenten. Zij kunnen u helpen om de wachttijd te verkorten door uit te zoeken of er eerder plek is in een ander ziekenhuis. In veel gevallen verkorten zij hiermee de wachttijd tot wel 90 procent.

  ONVZ ZorgConsulent
 • Hulp bij het voorkomen van een burn-out

  U beoefent een beroep waar de werkdruk hoog is. Er wordt fysiek en mentaal veel van u gevraagd. Wij begrijpen dat dit consequenties heeft voor uw werk-privé balans. Daarom bieden wij de online zelfhulp. Met praktische tips en oefeningen leert u werkstress aan te pakken en een burn-out te voorkomen.

Klanten waarderen
onze service met een

8,2

Zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Klaar om te beginnen?

Heeft u een arbeidsongeschikt­heids­verzekering voor ondernemers bij de Goudse? Of bent u van plan dit product af te sluiten? Dan kunt u nu ook profiteren van dit collectieve zorgaanbod.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.