Heeft u vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden English

Dat u bij ONVZ vrije keuze heeft betekent niet dat u die alleen hoeft te maken

Bij ONVZ bent u helemaal vrij om uw dokter en ziekenhuis te kiezen. Zo'n keuze is echter niet altijd eenvoudig. Daarom is het soms goed om even te overleggen. Met iemand die niet alleen een luisterend oor biedt, maar ook het zorglandschap tot in detail kent. Een professional dus, die u perfect terzijde kan staan bij het maken van uw keuze.

Maak kennis met uw ZorgConsulent

ONVZ Zorgverzekeraar heeft ZorgConsulenten in dienst. Professionals als voedingsdeskundige en gediplomeerd verpleegkundigen. Zij zijn uw persoonlijke gids in zorgland. Onze ZorgConsulenten helpen u graag bij uw keuze voor een arts, ziekenhuis of instelling. Zodat u op basis van hun advies een weloverwogen keuze kunt maken.

U kunt de ONVZ ZorgConsulent onder andere raadplegen over:

  • Wachtlijstbemiddeling bij een eerste consult
  • Voorbereiding van een gesprek met uw arts
  • Second opinion
  • Behandeling in het buitenland
  • Nazorg bij een ziekenhuisopname
  • Ondersteuning voor mantelzorgers
  • Hulp bij gezond worden en blijven

Ondersteuning voor mantelzorgers

Onze ZorgConsulenten staan altijd klaar om mantelzorgers te helpen. Zo maken ze u wegwijs als het gaat om Wmo, Wlz en pgb. Maar ze bieden ook een luisterend oor als het u even te veel dreigt te worden. Ze hebben praktische tips om overbelasting te voorkomen, zonder dat de zorg voor uw dierbare in gevaar komt. En wilt u er even tussenuit? Dan kunnen ze vervangende mantelzorg voor u regelen.

Gezond zijn en blijven

Ook met vragen en tips over vitaliteit kunt u bij de ZorgConsulent terecht. Ze helpen bij het aanpassen van uw leefstijl. Zoals afvallen en stoppen met roken. Maar ze helpen ook de juiste preventiecursus te vinden. Daarnaast geven ze tips en informatie over vitaliteit op de werkvloer.

Wilt u meer weten? Maak dan eens kennis met onze ZorgConsulenten. Ze staan voor u klaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur via het gratis telefoonnummer 0800 022 14 50.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.