ZakelijkBereken premieEnglish

  • Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,3

Zorgverzekering ZZP Collectief

Wat is het ZZP Collectief?

De zorgverzekering ZZP Collectief is speciaal voor zelfstandig ondernemers zoals freelancers en mensen met een eenmanszaak die optimale keuzevrijheid belangrijk vinden.  

Uw voordelen van het ZZP Collectief:

  • maar liefst 4% korting op de basisverzekering en 10% op alle aanvullende verzekeringen

Uiteraard geldt ook voor u:

  • ruime vergoeding
  • mantelzorgcoach ontzorgt u
  • ruimste keuzevrijheid dokter en ziekenhuis

Bereken uw premie

Al klant?

Bent u zzp-er en al bij ons verzekerd? Dan hoeft u niet opnieuw een verzekering aan te vragen, maar kunt u uw KvK-uittreksel sturen naar polisteam@onvz.nl. Wij wijzigen uw verzekering dan naar een zorgverzekering in het ZZP Collectief.

Optimale keuzevrijheid

Uw vrije keuze is ons uitgangspunt. Dat betekent optimale keuzevrijheid van dokter en ziekenhuis. Want wij vergoeden de zorgkosten binnen het marktconforme tarief bij alle zorgverleners, ongeacht of wij een contract hebben met de door u gekozen zorgverlener. De meeste verzekeraars vergoeden tot de gemiddeld gecontracteerde prijs. Het kan dan zijn dat uw daardoor moeten bijbetalen. Dit risico lopen zij niet bij ONVZ. ONVZ biedt namelijk de ruimste vergoedingen. Uitzondering hierop zijn vanaf 1 januari 2021 de wijkverpleging en geestelijke gezondheidszorg (ggz). Bij deze twee zorgsoorten kiezen wij er bewust voor om de vergoeding bij enkele zorgverleners te maximeren, om oneigenlijk en onnodig gebruik van zorggeld tegen te gaan.

Mantelzorgcoach ontzorgt u

ONVZ helpt u als mantelzorger gezond te zijn en te blijven. Krijgt u bijvoorbeeld te maken met de zorg voor een chronisch ziek persoon? Of bent u misschien al mantelzorger? Dan is het goed te weten dat ONVZ gecertificeerde Mantelzorgcoaches in dienst heeft. Zij ondersteunen u op deskundige wijze bij al uw vragen over mantelzorg.

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.