ZakelijkBereken premieEnglish

  • Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Sluit je aan bij het hockeycollectief en profiteer

ONVZ-hockeycollectief

Het ONVZ-hockeycollectief biedt je vrije zorgkeuze en ruime vergoedingen. Wanneer je in dit collectief een aanvullende verzekering afsluit, krijg je elk jaar een vergoeding die te maken heeft met hockey. Voor 2021 is dat € 75 (per polis) die je vrij kunt besteden aan hockeyspullen bij HockeyDirect.

 

Het hockeycollectief biedt:
• 5% korting op de basisverzekering
• 10% korting op de aanvullende verzekeringen
• €75 shoptegoed, vrij te besteden bij HockeyDirect  

Ruimste dekking en snelle uitbetaling

Bij ONVZ ben je verzekerd van buitengewoon veel vrijheid. Daarnaast profiteer je met de aanvullende verzekeringen van de ruimste dekking van Nederland en snelle uitbetaling van declaraties. Bovendien krijg je van onze ZorgConsulenten persoonlijke hulp en advies als je zorg nodig hebt. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld wordt, mocht het nodig zijn.

Naar welke zorgverlener of naar welk ziekenhuis je ook gaat, bij ONVZ krijg je altijd de volledige vergoeding. We hanteren vanaf 1 januari 2021 alleen maximale vergoedingen bij zorgverleners in de wijkverpleging en ggz waar ONVZ géén contract mee heeft. Onze ZorgConsulenten helpen je graag om de zorg te vinden die bij u past.

Hoge korting voor hockeyers

Als hockeyer krijg je 5% korting op je basisverzekering en 10% korting op je aanvullende verzekering(en). 

Bereken je premie


ONVZ en hockey

Als partner van de Nederlandse hockeybond hebben we jouw gezondheid hoog in het vaandel staan. De afgelopen jaren hebben we je geholpen om fysiek, mentaal én sociaal completer te worden. Zo zorgden we er samen voor dat je helemaal klaar was voor de volgende training, die ene belangrijke wedstrijd of het nieuwe hockeyseizoen.

De coronacrisis heeft het belang van een gezond leven nog maar eens aangetoond. Het is nog niet helemaal zoals het was, maar gelukkig mogen we af en toe weer hockeyen. Dat maakt ons blij. Wij helpen je ook nu om helemaal klaar te zijn voor het nieuwe jaar. Je hebt misschien wel onze quiz voorbij zien komen? Heb je ‘m gemaakt? Of heb je de video’s met Lars Balk, Sander de Wijn, Lidewij Welten en andere oranje spelers gezien? Binnenkort volgt er meer.

Dus blijf ons volgen! Dat kan via Instagram @onvzhockey, hockey.nl en natuurlijk ook op deze site. 

Verbeter je hockey skills

Ben je er klaar voor? ☄️ Die wereldgoal? 🏆 Die beslissende pass? De volgende training of volgende wedstrijd? Hockey-internationals Billy Bakker en Mirco Pruyser helpen je om een betere hockeyer te worden met hun tips & tricks. 

  

Wij geven je de belangrijkste tips en tricks om je hockeyskills te verbeteren

Meer weten over gezondheid?

Wat kun je het beste eten voor, tijdens en na een wedstrijd? Hoe belangrijk is slaap voor je prestaties? Wat kun je het beste doen bij blessures?  

De antwoorden vind je in onze gezondheidsartikelen

'Mam, wat eten we?'

Oud-international Floris Evers duikt met verschillende gasten de keuken in van zijn moeder Bernadette, chefkok Amsterdam Flavours. Met zijn gasten bereidt Floris een kindvriendelijk, gezond en simpel gerecht dat je als hockeyouder zo op tafel zet.

Zijn gast in de eerste aflevering is prestatiecoach Joost Leenders. Hij coacht niet alleen topsporters als Memphis Depay, maar ook artiesten als Ali B en Lil kleine. Bekijk hieronder de eerste aflevering. ⬇️

 


 

Oud-international Floris Evers duikt met verschillende gasten de keuken in van zijn moeder Bernadette, chefkok Amsterdam Flavours. Met zijn gasten bereidt Floris een kindvriendelijk, gezond en simpel gerecht dat je als hockeyouder zo op tafel zet. Zijn gast in de tweede aflevering is voedingsdeskundige Brenda Frunt. Ze is ook co-auteur van het boek ‘Goud op je bord’: een sportief kookboek, waarin de lievelingsgerechten van topsporters staan. Bekijk hieronder aflevering 2.

 

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.