ZakelijkBereken premieEnglish

  • Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,3

Nomineer jouw hockeycoach voor ‘Coach van de Maand’

Een échte topcoach zorgt ervoor dat jouw team elke week weer mentaal fit is. Klaar voor iedere wedstrijd! Daarom kiezen wij de komende tijd iedere maand een hockeycoach van de maand

Is jouw coach ook zo’n topcoach? Nomineer hem of haar en vul het aanmeldformulier in. Wie weet wordt jouw coach verrast met het ONVZ topcoach pakket. 

Doe mee en nomineer jouw coach!

Waarom moet jouw coach 'Coach van de Maand' worden? Klik op onderstaande button en vul het aanmeldformulier in. Onder de inzendingen verloten we een exclusieve hockeyclinic met oranjespeler Lars Balk.

Nomineer jouw coach

Schrijf je nu in voor de exclusieve hockey nieuwsbrief

Wil je ook fysiek en mentaal gezond blijven? Schrijf je dan in voor onze exclusieve hockey nieuwsbrief. Deze ontvang je elke twee maanden vol met inspiratie om fit en in balans te blijven. Zo zorg jij ervoor dat je klaar bent voor elke wedstrijd. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

je-bent-er-klaar-voor-2

Inspiratie voor hockeyers

Dit hockeyseizoen wil je mentaal en fysiek fit zijn. Waardoor je klaar bent voor elke wedstrijd. ONVZ helpt je hierbij. Benieuwd? Laat je inspireren door de artikelen hieronder en schrijf je in voor onze exclusieve hockey nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte via onze exclusieve hockey nieuwsbrief of social media

Nieuwsgierig? Blijf ons volgen! Dat kan via Instagram @onvzhockey, Facebook @ONVZ en natuurlijk op deze pagina. Op hockey.nl zal je ons ook regelmatig tegenkomen met leuke interviews, artikelen en andere acties. Schrijf je hier in voor onze exclusieve hockey nieuwsbrief.

Volg ons

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.