• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Kleine zorgverzekeraars hebben hoogste score in klanttevredenheid

06-12-2018 - ONVZ scoort opnieuw uitstekend in het klanttevredenheidsonderzoek van Zorgwijzer. PNOzorg, onderdeel van ONVZ, scoort van alle verzekeraars het hoogst op vrije zorgkeuze.

In totaal zijn er op de website van Zorgwijzer 10.258 beoordelingen achtergelaten voor 39 zorgverzekeraars. Verzekerden die hun verzekeraar beoordeelden, hebben dat gedaan op de volgende vier punten: premie, service, zorgkeuze en de aanvullende vergoedingen.

Daarbij scoorde ONVZ over de hele linie een 8,3 en PNOzorg een 8,4. Met een 9,1 scoort PNOzorg op zorgkeuze het hoogst, gevolgd door ONVZ met een 8,9. Wat opvalt, is dat de top-5 volledig wordt ingevuld door kleinere verzekeraars.

Zorgwijzer benoemt verder dat ONVZ en PNOzorg beide een restitutiezorgverzekering hebben ‘met zeer uitgebreide aanvullende mogelijkheden. Het zijn zeker niet de goedkoopste onder de restitutiepolissen, maar scoren vooral hoog op zorgkeuze en vergoedingen’.

ONVZ, waar ook PNOzorg onder valt, is een vereniging zonder winstoogmerk. Alle hoofdverzekerden zijn lid van Vereniging ONVZ. En verzekerden zijn vertegenwoordigd in de Ledenraad van Vereniging ONVZ.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.