• Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

ONVZ scoort het beste op aanvullende verzekeringen

10-12-2019 - De aanvullende verzekeringen van ONVZ scoren het best van alle zorgverzekeraars. Dat blijkt uit de klantbeoordelingen op de zorgvergelijkingswebsite Zorgwijzer. In de categorie 'Best beoordeelde zorgverzekeraar' stijgt ONVZ dit jaar van de vierde naar de tweede plaats.

Zorgwijzer onderbouwt het onderzoek met 11.634 klantbeoordelingen verdeeld over 38 zorgverzekeraars. Verzekerden kunnen hun verzekeraar beoordelen op de volgende 4 punten:

  1. premie
  2. service
  3. zorgkeuze
  4. (aanvullende) vergoedingen

Hoogste dekkingen

Verzekerden geven ONVZ een 8,6 voor de service (goed voor een tweede plaats) en op de (aanvullende) vergoeding een 8,5, de hoogste score. PNOzorg krijgt voor zorgkeuze een 9,0, goed voor de eerste plaats. ONVZ zit daar vlak achter met een 8,9.

Gemiddeld komt ONVZ uit op een 8,3, goed voor een tweede plaats. PNOzorg, onderdeel van ONVZ, eindigt als vierde met een 8,2.

Over ONVZ schrijft Zorgwijzer dan ook dat ‘het bekend staat om een groot aanbod aanvullende- en tandartsverzekeringen, met één van de hoogste dekkingen in Nederland’.

Kleine zorgverzekeraars scoren goed

Net zoals de afgelopen jaren valt ook dit jaar op dat verzekerden juist de kleinere zorgverzekeraars goed beoordelen. De hoge scores op het gebied van vergoeding, service en zorgkeuze passen bij het streven van ONVZ om verzekerden de beste service, de beste zorgproducten en het beste netwerk te bieden.

Welke zorgverzekering past
het beste bij uw leven?

Stel eenvoudig uw ideale zorgverzekering samen en bereken de bijbehorende premie.

Bereken de premie

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.