• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

ONVZ-medewerker een van de winnaars bij uitreiking van de Bibian Mentel award

28-11-2018 - Dit jaar koos de Topsport Community voor het eerst de winnaars voor Topsport Community Awards, die genoemd zijn naar snowboardster Bibian Mentel. Een van de winnaars was ONVZ-medewerker Mieke Sijssens.

De awards, die vanaf nu elk jaar zullen worden uitgereikt aan mensen die uitzonderlijk hebben gepresteerd op het gebied van gezondheid en vitaliteit, staan in het teken van het jaarthema van de Topsport Community. Dit jaar was dat 'pieken is een kunst' en dit thema werd ook meegenomen in de nominaties voor de Bibian Mentel awards. Mentel won twee keer olympisch goud tijdens de Paralympische Spelen in Pyeongchang.

Pieter van den Hoogenband

Er is niet alleen gekeken naar prestaties op de werkvloer, maar ook op persoonlijk, maatschappelijk of innovatief gebied. Op 16 november werden de winnaars bekend gemaakt en kregen zij een bronzen beeld uitgereikt door Pieter van den Hoogenband.

Sijssens heeft de prijs gewonnen omdat zij, met haar team, naast haar vaste werkzaamheden Tandfit Preventief heeft ontwikkeld. Tandfit Preventief is de eerste aanvullende zorgverzekering in Nederland die gericht is op preventie. ONVZ heeft deze samen met Philips ontwikkeld en in 2018 geïntroduceerd.

De winnaars van de award kregen, naast een bronzen beeld, ook toegang tot het jaarlijkse hoogtepunt op de Topsport Communitykalender: het exclusieve Topsport Community diner.

De Topsport Community is een initiatief van Pieter van den Hoogenband en faciliteert en stimuleert kennisdeling tussen topsport en bedrijfsleven met als doel door verschillende inzichten samen te bouwen aan een samenleving waar structureel teamsucces en vooruitgang geboekt wordt.

Topsport-community-awards-PrJPEG

Topsport Community Award 2018

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.