Raad van commissarissen

Prof. dr. L.J. (Louise) Gunning-Schepers, voorzitter

Louise Gunning

Louise Gunning-Schepers is universiteitshoogleraar Gezondheid en Maatschappij aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is zij voorzitter van de raad van commissarissen van Schiphol Group, Kroonlid en lid van het DB SER en voorzitter van de raad van toezicht van het VSB-Fonds.

Drs. W. (Willem) Geerlings, vicevoorzitter

Willem Geerlings

Willem Geerlings is opgeleid als internist en gaf als bestuurder leiding aan verschillende academische en topklinische ziekenhuizen. Hij is nu voorzitter van de raad van toezicht van VU/VUmc, lid van de evaluatiecommissie van CER ZonMw, voorzitter van de Stichting RijnmondNet, lid van het bestuur van Phase2Therapy en voorzitter van de medische commissie van de Radio Medische Dienst KNRM.

Ir. E.W. (Edgar) Koning

 Edgar-Koning

Edgar Koning is Chief Investment Officer en lid van het managementteam van AEGON Nederland. Ook is hij lid van de raad van toezicht van het Nederlands Dans Theater, voorzitter van de raad van commissarissen van Amvest Vastgoed, lid van de raad van commissarissen van UMG, lid van de raad van commissarissen van TKP Pensioen en vicevoorzitter van Insurance Europe’s ECOFIN committee.

Drs. I. (Iris) van Bennekom-Stompedissel

Iris van Bennekom is algemeen directeur van ouderzorgorganisatie Wilgaerden en is daarnaast lid van de raad van toezicht van Slachtofferhulp Nederland, voorzitter van de raad van toezicht van Agora (een landelijk kenniscentrum palliatieve zorg), voorzitter van de Vereniging Wondplatform Nederland en lid van de raad van toezicht van Treant Zorggroep.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.