Inloggen MijnONVZ

Bij ONVZ staat kwaliteit voorop

Ziektekosten verzekeren is ons vak

Kwaliteit staat bij ONVZ Zorgverzekeraar voorop. In alles wat we doen, van het eerste contact tot de afhandeling van declaraties. Steeds gaan we op zoek naar het beste voor onze klanten.

Bijna 80 jaar ervaring

Door onze 80-jarige ervaring hebben we een ruime expertise opgebouwd in het verzekeren van ziektekosten. Zorginkooporganisatie Multizorg VRZ is onze partner hierbij. Bovendien bent u door onze samenwerking met professionele verzekeringsadviseurs verzekerd van een deskundig advies bij u in de buurt.

ONVZ gaat vérder

Natuurlijk ondersteunen we u als u zorg nodig heeft. Maar ONVZ gaat verder. Daarom bieden we u verschillende preventiediensten en preventiecursussen aan, zoals een jaarlijkse gezondheidscheck-up. En tonen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door initiatieven die leiden tot betere zorg. Zoals Het Beste Zorgidee van Nederland, waarmee we innovatie in de zorg stimuleren.

Geen winstoogmerk

ONVZ is er in principe voor iedereen die in Nederland woont en/of werkt en die graag een goede basisverzekering wil. Wij zijn een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Voor ons staat de beste zorg tegen de beste prijs centraal.

Lees meer over


 

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >

Basisverzekering

De basisverzekering van ONVZ vergoedt de meest voorkomende medische kosten

Basisverzekering >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding