Inloggen MijnONVZ

Zo gemakkelijk mogelijk

ONVZ helpt u graag verder

Service en gemak zijn bij ONVZ Zorgverzekeraar een gegeven. Zo begeleiden wij u graag naar de juiste zorg. Declaraties verwerken wij snel en goed. En via ons Service Center en het internet zijn wij uitstekend bereikbaar.

Regel uw zorgverzekeringszaken direct online

Met MijnONVZ kunt u simpel en snel uw persoonlijke verzekeringsgegevens bekijken of wijzigen en uw nota's digitaal indienen: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Eenvoudig en snel. U vindt er al uw verzekeringsgegevens en die van uw gezinsleden bij elkaar. Met MijnONVZ heeft u geen papieren dossiers meer nodig. Bekijk de demofilm eens.

App van ONVZ

Daarnaast kunt u de mobiele applicatie van ONVZ downloaden op uw smartphone. Zo heeft u uw zorgpas en vergoedingsoverzicht altijd digitaal.

Relatiemagazine voor onze leden

In september 2016 verschijnt de eerste Gids in Gezondheid. Dit magazine komt in plaats van het ledenmagazine Lijf & Leden, dat na acht jaar stopt. ‘Gids in Gezondheid’ is een inspirerend magazine ontwikkeld met NRC Handelsblad. Het staat vol inspirerende interviews, hoogwaardige achtergrondartikelen en interessante weetjes. Verzekerden ontvangen jaarlijks drie keer een Gids in Gezondheid en aan het einde van het jaar een bewaargids. In de bewaargids vindt u onder andere informatie over ONVZ en wat u in het komende jaar van ONVZ mag verwachten. Leest u liever online? Kijk dan op gidsingezondheid.nl.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding