ZakelijkBereken premieEnglish

  • Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Medische kosten door ongeval

Heeft u een ongeval of voorval gehad, veroorzaakt door een derde partij? Geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door.

Als u een ongeluk of voorval heeft gehad, bent u verplicht dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Dit kan via het vragenformulier verhaalszaken. Dit formulier stuurt u digitaal via het contactformulier. Vermeld hierbij uw relatienummer en de datum van het ongeval.

U kunt het formulier ook mailen naar: verhaalszaken@onvz.nl of per post naar:

ONVZ

t.a.v. Afdeling Verhaalszaken

Antwoordnummer 2731

3970 WJ Houten

Vergoeding van medische kosten

Het kan zijn dat u na het ongeval medische zorg nodig heeft. Deze kosten worden vergoed uit uw basisverzekering en soms uit uw aanvullende verzekering. Heeft u door het ongeval of voorval meer behandelingen nodig dan waarvoor u verzekerd bent? Dan betaalt u deze kosten helaas zelf. Wel kunt u mogelijk deze kosten verhalen op de aansprakelijke derde partij.

De kosten die niet worden vergoed of verrekend worden met uw eigen risico zijn voor eigen rekening. U kunt in de declaratiespecificatie of via MijnONVZ zien welke kosten verrekend zijn met het eigen risico en welke voor eigen rekening zijn. Dit is de zogenoemde persoonlijke schade. Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, kunt u hen vragen om deze persoonlijke schade namens u te verhalen op de derde partij. U kunt in dat geval uw declaratiespecificatie meesturen.

Geen rechtsbijstandverzekering?

Heeft u geen rechtsbijstandverzekering? Neem dan contact op met de afdeling Verhaalszaken. Die bespreekt met u of zij iets voor u kan betekenen.

Meer informatie over verhaalsbijstand en in welke situatie u hier gebruik van kunt maken, leest u in regels verhaalsbijstand-service.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.