• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Handig voor u

Waar kunt u terecht met vragen en hoe gaan wij om met de persoonlijke informatie van uw relaties? Lees verder voor meer informatie. 

Machtiging voor opvragen klantgegevens

In verband met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) kunnen wij alleen informatie over uw relaties met u delen als uw relatie u daarvoor gemachtigd heeft. U vindt het machtigingsformulier in Digitaal Portaal, achter het tabblad Verkoopsupport onder Downloads. Het door uw relatie ondertekende formulier kunt u sturen naar vo@onvz.nl. Zo kunnen wij u en uw relaties zo goed mogelijk van dienst zijn. 

Digitaal Portaal

Ons Digitaal Portaal  is een beveiligde omgeving waarin u informatie over uw portefeuille bij ONVZ terugvindt, zoals:

  • portefeuille overzicht 
  • polisgegevens van relaties 
  • (collectieve) premietabellen en aanvraagformulieren in het Nederlands en Engels
  • polisvoorwaarden en marketingmaterialen 

Daarnaast vraagt u in Digitaal Portaal eenvoudig een nieuwe verzekering of een wijziging op een bestaande verzekering voor uw relatie aan en krijgt u snel antwoord op uw vragen via de chat. 

Uw borderel en rekening courant vindt u niet terug in Digitaal Portaal, deze ontvangt u van Nedasco. 

Contactmogelijkheden

Heeft u algemene vragen voor uw verzekerden, bijvoorbeeld over vergoedingen, uitbetaling van declaraties of machtigingen? Onze medewerkers van het Service Center staan voor u klaar op werkdagen van 8.30 tot 18.00 uur op telefoonnummer 030 639 62 65  of via vo@onvz.nl. Daarnaast kunt u uw vraag stellen via de chatfunctie in ons Digitaal Portaal.  

Heeft u vragen over uw borderel of rekening courant? Dan neemt u contact op met uw contactpersoon bij Nedasco.

Regeling wanbetalers

ONVZ kent een andere regeling voor wanbetalers dan de regeling die deel uitmaakt van de Zorgverzekeringswet. De regeling van ONVZ houdt in dat bij het niet -tijdig- betalen van de premie de betreffende verzekeringen (na verschillende aanmaningen) worden beëindigd. Dat geldt ook voor het eigen risico, eigen bijdragen of andere niet verzekerde kosten die ONVZ heeft voorgeschoten door ze alvast aan de zorgverlener te betalen. Deze regeling voldoet aan het wettelijke kader. Iemand van wie de verzekering(en) op deze wijze is/zijn beëindigd kan te allen tijde terecht bij een andere zorgverzekeraar voor in ieder geval de basisverzekering. 

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.