• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

ONVZ praat ondernemers bij over vitaliteit

Vitaliteit is het thema waarmee ONVZ vanaf vandaag deelneemt aan de Week van de Ondernemer. Bij uitstek de gelegenheid voor u en uw collectieve relaties om te horen hoe iedere organisatie flinke (vitaliteits) winst kan boeken doordat hun werknemers vitaler worden.

Net als tijdens de voorgaande edities is ONVZ ook dit jaar weer aanwezig tijdens de Week van de Ondernemer, op 12, 13 en 14 april in het Utrechtse Beatrix Theater. Het thema dat we onder de aandacht brengen is vitaliteit. Wellicht heeft u collectieve relaties in portefeuille waarvan u weet dat zij geïnteresseerd zijn in onderwerpen rond preventie, gezondheid en vitaliteit. Vertegenwoordigers van ONVZ praten hen tijdens de Week van de Ondernemer graag bij over de laatste ontwikkelingen die elke organisatie in staat stelt om flinke gezondheidswinst te boeken. Uiteraard bent u ook zelf van harte welkom.

Masterclass

Neuroloog prof. dr. Erik Scherder, onder andere bekend van zijn optredens in het televisieprogramma 'De Wereld Draait Door' verzorgt een masterclass namens ONVZ. De auteur van het boek Laat je hersenen niet zitten gaat tijdens zijn masterclass in op het belang van beweging voor het menselijk brein en hoe dat de bedrijfsvoering positief beïnvloedt. Ook voormalig Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband verzorgt namens ONVZ een sessie. Hij verricht de aftrap van de zoektocht naar het vitaalste bedrijf van Nederland.

Nog vragen?

Meer informatie leest u op de website van de Week van de Ondernemer. Heeft u verder nog vragen? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via de chat in Digitaal Portaal of via het e-mailadres vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws April 2016

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.