• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Reparatie van softwarestoring leidt tot onterechte boekingsnota's

Heeft u sinds vorige week maandag boekingsnota's van ONVZ ontvangen die over boekingen van voorgaande maanden gaan? Dan kunt u deze als niet verstuurd beschouwen. De verzending van deze nota's is namelijk het onbedoelde bijeffect van de reparatie van een softwarestoring.

Begin vorige week is het ONVZ gelukt een vervelende softwarestoring te repareren. Deze storing leidde ertoe dat mutaties ten onrechte als negatieve boeking in de prolongatieborderel en ADN-berichten terechtkwamen. Nu dit probleem is opgelost, vindt u de mutaties voortaan volgens de normale procedure als boekingsnota terug in de rekening courant.

Sommige oude mutaties zijn opnieuw verwerkt met het uitsturen van boekingsnota’s als gevolg. Indien u sinds vorige week maandag

(7 december jl.) boekingsnota’s hebt ontvangen, kunt u deze als niet verstuurd beschouwen. Uiteraard komen de boekingsnota’s niet in de rekening courant van deze maand terecht.

Nog vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via 030 639 64 10 of een e-mail sturen naar vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws December 2015

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.