• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Systematiek maatschappij-incasso verandert

Met ingang van de prolongatie januari 2015 vervalt de huidige incassovergoeding die wij in rekening brengen bij verzekeringsadviseurs die hebben gekozen voor maatschappij-incasso door ONVZ. Dit is gevolg van ons nieuwe polisadministratiesysteem.

In de huidige situatie is het zo geregeld dat de verzekeringsadviseur zelf premie kan innen, maar dit ook aan ONVZ kan overlaten. Bij de keuze voor maatschappij-incasso rekent ONVZ een incassovergoeding. Bij een door de verzekerde afgegeven machtiging tot automatische afschrijving is dit kosteloos. Komen er echter acceptgiro’s aan te pas, dan rekent ONVZ een kostenvergoeding van 25% van de incassoprovisie met een maximum van € 2,25 per incasso. Premie-inning bij verzekerden via maandelijkse acceptgiro’s kan u op die manier incassoprovisie kosten.

Oracle Health Insurance

Vanaf 1 januari 2015 neemt ONVZ de volledige premie-inning kosteloos voor haar rekening. Verzekerden die overstappen naar digitale premiebetaling verwachten wij een extra premiekorting te kunnen aanbieden. Hierover wordt u in toekomstige nieuwsbrieven geïnformeerd. Heeft u nu al interesse om over te stappen op maatschappij-incasso door ONVZ? Laat het ons snel weten zodat wij dit tijdig voor u kunnen regelen.

Vóór 1 december a.s. zullen wij u nader informeren over de nieuwe systematiek van maatschappij-incasso. U hoort er meer over via deze nieuwsbrief, via ons Digitaal Portaal en via een nieuwe speciale pagina die wij voor u gaan inrichten op onze website. Op deze webpagina staat alle voor u relevante informatie, zodat u altijd kunt nagaan wat deze systeemwijziging voor u als verzekeringsadviseur betekent.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over de maatschappij-incasso van ONVZ? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ook een e-mail sturen naar vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws Juli 2014

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.