• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

ONVZ vernieuwt website voor werkgevers

ONVZ heeft de speciale webpagina voor werkgevers geheel vernieuwd. De verbeterde webpagina geeft het werkgeversaanbod van ONVZ op een veel toegankelijker wijze weer.

Wij brengen dit graag onder uw aandacht in uw rol als verzekeringsadviseur. Op deze manier vindt ook u voortaan in één oogopslag uw weg in ons aanbod.

Drie pijlers

Bezoekers van de vernieuwde webpagina kunnen heel gemakkelijk navigeren naar de informatie waarnaar zij op zoek zijn dankzij de gekozen indeling op basis van drie pijlers.

In Zorg voor uw bedrijf vindt de bezoeker het complete aanbod van ONVZ op het gebied van collectieve zorgverzekeringen. Daarnaast is er bijvoorbeeld informatie beschikbaar over de unieke ZorgGarantie van ONVZ en over maatwerk dat ONVZ kan leveren aan bedrijven die expats in dienst hebben.

Het onderdeel Gezond werken bevat interessante oplossingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid van werknemers en onder het kopje Service vinden werkgevers de tools om hun collectiviteit te beheren.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze nieuwe werkgeverswebsite? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via de chat in Digitaal Portaal of via het e-mailadres vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws Juni 2016

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.