• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Digitalisering zorgt voor klantenbinding

De dienstverlening van ONVZ aan verzekeringsadviseurs en verzekerden wordt steeds digitaler. Niet alleen introduceerden we eind 2016 de digitale oversluitmodule, we konden ook constateren dat verzekerden ons langs de digitale weg steeds beter weten te vinden.

Oversluitacties

Heeft u een portefeuille van meer dan 100 betalende verzekerden bij een andere zorgverzekeraar, welke u zou willen oversluiten naar ONVZ? Dan biedt onze digitale oversluitmodule uitkomst. Met slechts enkele muisklikken, stappen uw relaties eenvoudig over van hun huidige zorgverzekering naar een gelijkwaardige dekking bij ONVZ. Zónder gezondheidsvragen te hoeven beantwoorden. 

Zorgspecial met aanmeldlink

Wilt u uw relaties informeren over de voordelen van een zorgverzekering via uw agentschap bij ONVZ? Wij kunnen u een kant-en-klare online zorgspecial aanbieden waarin we aangeven wat ONVZ uw relaties te bieden heeft. Daarnaast leveren wij u een linkje aan naar de aanvraagstraat voor uw agentschap en/of collectiviteit, zodat uw relaties gemakkelijk kunnen overstappen.

Content voor uw eigen website of (nieuws)brieven

Om uw relaties te informeren over ONVZ kunt u gebruikmaken van onze banners met een link naar de aanvraagstraat. Daarnaast kunnen wij u een kant-en-klaar bericht toesturen dat u kunt delen via e-mail of in uw (nieuws)brieven. Ook is het mogelijk om content over gezondheid en vitaliteit van onze Gids in Gezondheid op te nemen in uw communicatiemiddelen.

Posters/flyers

Ook kunnen we, afhankelijk van de vraag ernaar, poster en flyers laten drukken welke u onder uw relaties kunt verspreiden en/of in uw kantoor kunt ophangen. 

Wilt u gebruik maken van één of meerdere van onze mogelijkheden of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via 030 639 65 31, vo@onvz.nl of de chat in digitaal portaal. Samen maken we er een succesvol seizoen van.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.