• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

ONVZ houdt provisieregeling in stand

Ook in 2015 houdt ONVZ de bestaande provisieregeling in stand. Dat betekent dat de hoogte van de provisie gekoppeld blijft aan de hoogte van de premie.

ONVZ kiest daarmee dus niet voor een systeem waarbij de verzekeringsadviseur een vast bedrag per betalende verzekerde per dekking ontvangt. Elders in de markt wordt de keuze voor zo’n ‘bevriezing’ van provisies wel gemaakt. Daarbij maakt men bovendien geen onderscheid tussen nieuwe en bestaande verzekerden.

Bij ONVZ ontvangt u ook in 2015 de provisies die u van ons gewend bent. Voor individuele verzekeringen bedraagt de provisie 3% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen. Voor (individueel) collectieve verzekeringen is dat respectievelijk 2% en 5%. Naast het bieden van een aantrekkelijke provisieregeling blijft het voor ONVZ een belangrijk speerpunt om de serviceverlening aan verzekeringsadviseurs verder te verbeteren.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over de provisieregeling van ONVZ? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via 030 639 64 10 of een e-mail sturen naar vo@onvz.nl

Artikelen ONVZ Nieuws November 2014

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.