• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Oversluiten: gemakkelijk en snel

Het oversluiten van uw portefeuille van de ene zorgverzekeraar naar de andere is een ingewikkeld en tijdrovend proces. De vernieuwde Oversluitmodule van ONVZ brengt hier verandering in voor u als verzekeringsadviseur. Opmerkingen en feedback van afgelopen jaren zijn gebruikt om de Oversluitmodule nog gebruiksvriendelijker te maken.

Voor u als verzekeringsadviseur is het oversluiten van bestaande verzekerden voortaan snel gedaan. Als delen van uw portefeuille bij ONVZ moeten worden ondergebracht, kan de Oversluitmodule uitkomst bieden. Zo is het mogelijk verzekerden tegen een gelijkwaardige dekking onder te brengen bij ONVZ. Hierdoor kan uw klant vertrouwen op één van de meest gewaardeerde zorgverzekeraars van Nederland.

Online Portaal

Om alle zorgen uit handen te nemen verzorgt ONVZ de mailing naar uw klanten. U hoeft alleen een lijst met de betreffende relaties aan te leveren. Net als uw klanten heeft u de vrije keuze; ONVZ neemt alles uit handen of u verzorgt zelf de communicatie met uw relaties.

Alles in één oogopslag

De Oversluitmodule beschikt over een meekijkfunctie waarin u precies op de hoogte blijft van de stand van zaken. Zo ziet u welke relaties al een aanvraag hebben ingediend, of dat er nog verdere stappen moeten worden genomen. Zo kunt u gericht actie ondernemen om de relatie alsnog over de streep te trekken.

Zoals u gewend bent van ons, verzorgt ONVZ de opzegging bij de huidige zorgverzekeraar.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over de vernieuwde oversluitmodule? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via 030 639 64 10 of een e-mail sturen naar vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws November 2015

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.