• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

ONVZ Zorgplan vervangt Privé Zorgpakket

Het verzekeringspakket voor extra luxe en persoonlijke service bij een ziekenhuisopname verandert van naam en inhoud: Privé Zorgpakket wordt ONVZ Zorgplan

Waarom deze verandering?

Het Privé Zorgpakket is opgebouwd uit vier modules, welke dekking bieden voor opname in een eenpersoonskamer en aanvullende luxe zoals een gevulde koelkast, internetaansluiting en een persoonlijke zorg assistent. De modules zijn los van elkaar af te sluiten. Verzekerden met een Vrije Keuze Superfit zijn automatisch verzekerd voor alle vier de modules.

Echter, steeds minder ziekenhuizen stellen eenpersoonskamers voor geplande zorg beschikbaar. Hierdoor is een eenpersoonskamer niet gegarandeerd, ondanks dat iemand zich daarvoor verzekerd heeft. Voor ONVZ een reden om deze situatie voor te leggen aan ons klantenpanel, waaronder gebruikers van het Privé Zorgpakket. Wat blijkt? Verzekerden willen graag de optie behouden zich te verzekeren voor een eenpersoonskamer, ondanks dat die service minder beschikbaar is.

ONVZ heeft er daarom voor gekozen deze service wel te behouden, maar de vier afzonderlijke modules per 1 januari 2017 samen te voegen in één aanvullende verzekering, het ONVZ Zorgplan.

Extra services toegevoegd

Daarnaast is aan het ONVZ Zorgplan extra service toegevoegd voor ná opname in een ziekenhuis. De precieze samenstelling van het aangepaste verzekeringspakket vindt u op onze website.

Informeren van verzekerden door ONVZ

Deze aanpassingen hebben betrekking op verzekerden met één van de vier modules van het Privé Zorgpakket en verzekerden met een Vrije Keuze Superfit. ONVZ informeert deze verzekerden in de tweede week van november over de inhoudelijke wijzigingen van het pakket en over de nieuwe premie.

Meer informatie

Voor meer informatie over het ONVZ Zorgplan kijkt u op www.onvz.nl/zorgplan (medio november beschikaar).

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ONVZ ook bereiken via de chat in Digitaal Portaal of via vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws November 2016

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.