ZakelijkBereken premieEnglish

  • Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Welkom preventief

Help ons te blijven verbeteren

ONVZ en Philips willen het effect van goed poetsen en preventieve behandelingen op de mondgezondheid onderzoeken. Voor ons onderzoek hebben wij wel uw hulp en toestemming nodig.

Wij willen uw poetsgegevens uit de app en informatie op mondzorgdeclaraties met elkaar combineren en analyseren. Bijvoorbeeld hoe vaak u poetst en hoe lang. En welke behandelingen u bij de tandarts en mondhygiënist hebt gehad. Natuurlijk gebruiken we nooit meer gegevens dan nodig voor ons onderzoek. Het combineren en analyseren gaat via een onafhankelijke partij. ONVZ en Philips delen dus geen data met elkaar en alle informatie veilig wordt opgeslagen. De conclusies zijn volledig anoniem, dus uw gegevens zijn daaruit nooit te herleiden. De conclusies helpen ons te blijven verbeteren en vernieuwen, en (onze marketing gericht op) verzekering en tandenborstel beter te maken. Zodat uw gebit in topconditie kan komen én blijven.

Op onvz.nl/privacy treft u meer informatie over hoe ONVZ met uw gegevens omgaat en wat uw rechten zijn.

Toestemming

Geeft u toestemming om uw gegevens te gebruiken? U kunt uw toestemming altijd intrekken via MijnONVZ of door ons even te bellen. Zonder gevolgen voor u, uw premie of uw verzekering.

 

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.