• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Snelzorg: de snelste zorg voor uw medewerker

Wij willen uw medewerkers goede en snelle zorg bieden. Omdat we geloven dat zorg altijd beter kan, zijn wij gestart met Snelzorg. Snelzorg is een initiatief waarbij we met vele zelfstandige behandelcentra afspraken maken, zodat uw medewerkers daar snel terechtkunnen.

De eerste zorgpartners zijn bekend

De eerste zorgpartners van Snelzorg zijn inmiddels bekend. Annatommie MC (orthopedie) en Eye Scan (oogheelkunde) hebben we als eerste zorgpartners kunnen toevoegen aan Snelzorg. Heeft uw medewerker dus bijvoorbeeld kruisbandletsel opgelopen bij een skiongeluk? Via ONVZ kan uw medewerker binnen 5 werkdagen terecht bij de medisch specialisten van Annatommie MC.

Binnen 5 dagen bij een medisch specialist

Met Snelzorg kunnen uw medewerkers binnen 5 werkdagen terecht bij een medisch specialist die bij Snelzorg zijn aangesloten. Vanaf met moment dat een van uw medewerkers een beroep doet op Snelzorg, regelen wij alles. Wij leggen het contact met de medisch specialist en wij vergoeden de kosten direct aan de zorgverlener. Zo kan uw medewerker zich volledig concentreren op zijn of haar herstel.

Meer zorgpartners volgen

In 2021 voegen we steeds meer zorgpartners toe aan Snelzorg, zodat uw medewerkers voor veel verschillende medisch problemen snel hulp kunnen krijgen. Door de coronacrisis is het helaas mogelijk dat hier ook vertragingen in plaatsvinden. Over elke nieuwe zorgpartner voor Snelzorg informeren we u uiteraard direct, zodat uw medewerkers daar snel gebruik van kunnen maken.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar
 

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.