De 5 gezonde stappen

Gericht bezig met gezondheidsmanagement binnen uw organisatie? Of vooral op zoek naar praktische tools? Ontdek hoeveel gezondheidswinst ú kunt boeken.

Goed voor uw werknemers én uw bedrijf

Gezonde en energieke werknemers zijn vaak bevlogen werknemers en leveren daardoor aantoonbaar betere prestaties. Belangrijk voor uw mensen, goed voor uw bedrijfsresultaat. ONVZ ondersteunt u graag bij het vinden van het antwoord op de vraag: waar zit voor úw organisatie de gezondheidswinst? Deze 5 stappen helpen u daarbij:

Stap 1: Inzicht ervaren

Graag gaat onze Corporate Healthmanager met u in gesprek om na te gaan hoeveel gezonde winst u kunt boeken. Hij gebruikt daarbij speciaal ontwikkelde tools die helpen om uw gezondheids- en verzuimvraagstukken goed in kaart te brengen én uit te voeren.

Stap 2: Doelen stellen

We nemen uw specifieke vraagstuk als uitgangspunt. Op basis van wat u wilt bereiken en wat haalbaar is gaan we samen met u aan de slag. Wij helpen u daarbij door het inzetten van onze Oriëntatiescan.

Stap 3: Acties invullen

Wat heeft uw organisatie nodig, op basis van uw gezondheidsdoelen? En op welke manier? Uiteraard bepaalt u zelf wat de beste oplossing is voor uw organisatie en uw werknemers. Dat kan een oplossing zijn via het gezondheidsnetwerk van ONVZ. Of u vult zelf de oplossing in. De keuze is aan u.

Stap 4: Oplossingen financieren

We bieden u een aantal financiële oplossingen die nauw aansluiten op uw gemaakte keuzes. Uiteraard kiest u zelf welke oplossing het beste past bij u en uw organisatie.

Stap 5: Effecten monitoren

Hebben uw specifieke acties het beoogde effect en haalt u de gestelde doelen? En wat is nodig om bij te sturen als dat niet het geval is? We gaan het graag samen met u na.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

 

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.