Hulp op weg naar gezondheidswinst 

Bij het zetten van de gezonde stappen voor uw bedrijf ondersteunen we u graag op maat. Met een eigen team, een Oriëntatiescan en eventueel ons gezondheidsnetwerk.

Uw eigen team staat voor u klaar

Als specialist arbeid en gezondheid ondersteunt onze Corporate Healthmanager u bij het doorlopen van de 5 gezonde stappen. Hij maakt onderdeel uit van uw eigen ONVZ-team dat u effectief ondersteunt. Naast een Corporate Healthmanager bestaat dat team uit een relatiemanager en eventueel het gezondheidsnetwerk van ONVZ.

Oriëntatiescan: gezondheidsmanagement op maat

De Health Balanced Scorecard is een belangrijk onderdeel van de Oriëntatiescan. Deze scorecard maakt inzichtelijk wat gerichte acties rondom gezondheid en inzetbaarheid van uw werknemers u zouden moeten opleveren. Op basis van uw gestelde doelen.

Gezondheidsnetwerk

ONVZ werkt samen met een professioneel netwerk van partners die net als wij ervan zijn overtuigd dat werknemers die fysiek en mentaal fit zijn, productiever zijn. We schakelen de partners in die u het beste kunnen ondersteunen. Dat doen ze gericht en effectief met workshops en trainingen, zowel op groepsniveau als op individueel niveau. Een gerichte interventie doen kan ook.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.