ONVZ en de Week van de Ondernemer

Vitale werknemers presteren beter en verzuimen minder. Daarom helpt ONVZ u concreet bij het verbeteren van de leefstijl van uw werknemers. Bijvoorbeeld tijdens de Week van de Ondernemer.

Inspirerende whitepapers

Tijdens de Week van de Ondernemer hebben een aantal wetenschappers en topsporters verteld over gezondheid op de werkvloer. Hieronder vindt u een aantal van hun whitepapers met daarin praktische tips voor een vitale werkvloer.

Zitten is het nieuwe roken

"Bewegen is – wetenschappelijk bewezen – essentieel voor je hersenen", aldus professor Erik Scherder. Hij toont aan wat het effect is van bewegen op uw bedrijfsprestaties.

» Whitepaper 'Zitten is het nieuwe roken'

Het geheim is balans

Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage vertelt over het geheim van vitaliteit: de balans tussen inspanning en herstel. "Dat begint met bewustwording".

» Whitepaper 'Het geheim is balans'

Energie is nooit onbeperkt

Als gepassioneerd oceaanzeiler weet Lucas Schröder hoe belangrijk het is om je boot op koers te houden. "Kijk vooral eens kritisch naar de manier waarop je als ondernemer je team managet".

» Whitepaper 'Energie is nooit onbeperkt'

Zo creëer je dat 'ons'-gevoel

Edith Bosch, de succesvolste vrouwelijke judoka van Nederland geeft aan hoe u als werkgever uw team mentaal weerbaarder maakt. "Motiverend leiderschap en positiviteit is de basis".

» Whitepaper 'Zo creëer je dat 'ons'-gevoel'

Doe jij écht wat je het liefst doet?

"Dat is de vraag die iedere werkgever én werknemer zichzelf zou moeten stellen want daar hebben ze beiden veel baat bij". Pieter van den Hoogenband deelt zijn visie aan de hand van zijn eigen topsportcarrière.

» Whitepaper 'Doe jij écht wat jij het liefst doet?'

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

 

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.