Week van de ondernemer 2015

Tijdens de Week van de Ondernemer 2015 hebben een aantal sprekers vanuit verschillende invalshoeken hun vitale verhaal verteld. Laat u inspireren!

Wat is jouw olympisch goud?

Volgens de voormalig olympisch zwemkampioen heeft iedereen het talent om goud te behalen. Het is juist de kunst om te ontdekken hoe je dit talent het beste kunt benutten. Zelf werd hij pas echt succesvol toen hij twee dingen in zijn aanpak veranderde. 

'Iedereen heeft goud in handen' van Pieter van den Hoogenband (pdf)

Zonder stress geen topprestatie

Dr. Theo Compernolle is een internationaal toonaangevend onderzoeker en auteur op het gebied van werkstress. Tijdens zijn kennissessie geeft hij u nieuwe inzichten die u helpen beter om te gaan met stressvolle situaties en daardoor als bedrijf (nog) succesvoller te zijn. 

'Hoe u stress in uw bedrijf aanpakt' van Theo Compernolle (pdf)

Waarom slapen van ondernemersbelang is?

Gerard Kerkhof is emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam en als psychofysioloog verbonden aan het Slaapcentrum van MC Haaglanden. Als onderzoeker van het 24-uurs ritme en de slaap bij mensen weet hij als geen ander wat het belang is van een goede nachtrust. Tijdens deze kennissessie geeft hij praktische adviezen waar u en uw bedrijf direct van profiteren.

'Gezonde slaap is van bedrijfsbelang' van Gerard Kerkhof (pdf)

Uw bedrijf gezond en vitaal in topvorm

Als voormalig olympisch schaatskampioen weet Jochem Uytdehaage hoe belangrijk bijvoorbeeld focus is voor het leveren van goede prestaties. Hij geeft aan wat het bedrijven oplevert als ze bereid zijn te investeren in de gezondheid van hun werknemers. 

'Uw bedrijf gezond en vitaal in topvorm' van Jochem Uytdehaage (pdf)

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.