• Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Verbeterde productiviteit en duurzame inzetbaarheid

Een zorgverzekering is er niet alleen voor uw werknemers wanneer deze ziek zijn. ONVZ wil hen ook helpen gezond en vitaal te blijven.

ONVZ biedt u en uw medewerkers ondersteuning bij de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers om zo de productiviteit van uw onderneming te verhogen. Immers, door een lager verzuim kunt u kosten besparen. Ook zijn werknemers die goed in hun vel zitten productiever en meer bevlogen in hun werk.

ONVZ kan voor u het volgende betekenen:

  • advies geven. Heeft u speciale afspraken met ons gemaakt? Dan bieden wij u zelfs maatwerkoplossingen aan
  • inzet van adviseurs duurzame inzetbaarheid
  • toegang bieden tot specifieke hulpverleners

Gezonde en vitale werknemers zijn niet alleen productiever, ze dragen ook bij aan een positieve uitstraling van uw bedrijf. Een bedrijf waar vitale, gemotiveerde werknemers werken, is immers ook aantrekkelijk op de arbeidsmarkt.

Wat is het risico als u niets doet?

Als u geen actie onderneemt, loopt u het risico dat het ziekteverzuim in uw organisatie hoog blijft en misschien nog verder stijgt. Dit zorgt ervoor dat u hogere kosten heeft dan uw concurrenten. Een zieke werknemer is niet goedkoop: gemiddeld kost hij of zij u zo'n € 250 per dag. Deze kosten kunt u relatief eenvoudig voorkomen.

Advies nodig? Of een vrijblijvende offerte?

ONVZ staat voor u klaar. Voor u als werkgever én uw werknemers. Onze Register Consultants Duurzame Inzetbaarheid (RCDI) denken graag met u mee op het gebied van zorgverzekeringen en gezond(er) werken. Voor al uw vragen belt u 030 639 65 66. Elke werkdag bereikbaar van 8.00 – 18.00 uur. Mailen kan ook, naar vo@onvz.nl

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar
 

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.